TABUNG SYILING

Thursday, July 4, 2013

Bila kau dah selesa

Let em wonder how we got this far,cause i don't really need to wonder at all,yeah after all this time,i'm still into you STILL INTO YOU by PARAMORE


sampai satu level kan bila lu dah kenyang dengan manis dan berlemaknya cinta tu,
lu akan amik masa untuk hadam benda tu,
ada sampai tahu tahap lu akan rasa selesa dengan relationship lu,
apa jadi bila dah selesa?
segala benda 'SWEET' yang lu pernah buat dengan pasangan lu dulu,
benda sweet tu akan jadi rutin,
bila dia jadi rutin hati lu akan jadi immune dengan benda tu,
tak ada lagi debar kencang,
tak ada lagi sengih kerang bila baca SMS pasangan,
dan benda yang paling bahaya bila salah sorang akan bosan,
at the end your relationship will turn into a complete mess,
Lu kene ingat dekat pencicit tu ramai je nak sailang makwe atau pakwe lu,
tunnggu je timing, its all about being the best man or a a complete bitch,
LOL, kalau llki best man, perempuan complete bitch,
AFIQ SEXISM GILA! MOHON TEMBAK MATI!


syukur lah gua ada makwe yang sentiasa buat gua jatuh cinta tiap saat,setiap jam,setiap hari,
walau pun kadang-kadang sakit hati dengan penyailang yang cuba sailang dia dari gua kan,
apa-apa pun may the best man WIN, hahahahhahahahaha,



No comments: