TABUNG SYILING

Wednesday, May 8, 2013

Badang Hutan Batu Part2

Mun, gadis bandar rock and roll yang cinta kan kugiran tempatan tak kira punk,hardcore,indie,grunge,ska kalau dah nama nya kugiran tempatan, itu menjadi halwa telinga mun, warna rambut yang bertukar dua kali setahun,pernah ada clothing label sendiri yang dibuat secara DIY dan dijual pada member dan wang itu disumbang pada scene indie negeri sendiri, pernah bercinta banyak kali dan kecundang, oh! lupa, Mun juga seorang bisexual, ex paling disayang bernama ramona, iya seorang perempuan,yang sentiasa ambil berat perihal diri Mun,ramona bisa buat Mun jatuh cinta setiap hari,semuanya indah, semuanya manis, perkenalan bermula satu desember dua kosong satu kosong,  di MYSPACE, mereka bermula sebagai teman yang berkongsi minat musik yang sama, pergi gig sama-sama, sampai cukup sebulan mereka declare sebagai pasangan luar tabii,sayangnya mun ke ramona sampai Mun sanggup biar ramona menjamah tubuh mun, Malam 31 Disember 2011,
"You dah lewat sangat ,my mom and dad balik kampung, may be you can sleepover at my place then we can celebrate new year together?" Ramona
"sure sayang, yeay! tidur rumah youuuuu, i love to spend my time with you sayang" mun tersenyum manis sambil digenggam tangan Ramona erat,
Awal nya dua dua tak punya niat mahu beromen, ramona juga seorang lessy yang baik sebab selalu ambil berat keperluan Mun, pantang didengarnya Mun sakit, lapar, atau apa pun, akan dipenuhi kehendak mun, hatinya sangat sangat sayang kan Mun,
"You i nak mandi lah, badan perpeluh ramai sangat orang kat danga bay tadi, panas kod" Mun
"Sure baby, you can take the towel at my room, you naik atas, bilik belah kanan, pintu warna merah yang ada plate FUCK YOU PERVERT tu" Ramona
"haha, siapa yang pervert sangat dalam rumah you sampai you buat plate macam tu depan pintu?" Mun
"hahahaha, siapa lagi, my driver tu lah, you know what, dia pernah kantoi nak curi my bra tau, dia masuk bilik i kod!" Ramona
"dah tu you buat apa?"
"i jerit lah kuat-kuat then i terus pukul-pukul dia till my mom go upstair, dia tanya kenapa, bila i cakap pak abu curi bra i, then pak abu bg alasan dia tak sedar pun dia masuk bilik i, dia kata dia ada saka lah bla bla bla yada yada yang paling tak boleh bla, my dad and my mom boleh percaya kod! huh!"
"biasa lah sayang,melayu kan, kepercayaan dieorg pada benda supernatural ni kuat gila, bukan takat tu, dieorg kadang-kadang lebih rela percaya benda tak logik dari benda yang depan mata yang dah siap bukti beserta fakta sekali," Mun,
"amboi sayangggggg, cakap macam wakil rakyat berkempen!" Ramona tersenyum
"Saya sebagai wakil Barisan nasional yang bertanding untuk Dun gelang patah, saya janji akan turun kan harga milo air dari dua ringgit ke lapan puluh sen, hee" suara Mun mengnjing ucapan politik ditambah kecomelan nya pada akhir ayat dengan letak HEE di belakang,
"HAHAHAHHAHAHAHAHA, sayang jangan buat laka-laka,dah pergi mandi,mashem sayang itew ni"
damn, penulis pon rasa geli nak muntah tiga baldi tengok couple lessy ni,

Mun keluar bilik air dengan bertuala pink milik ramona, rambut yang basah, putih melepak tubuh Mun, ramona yang masa tu baru lepas mandi di bilik air bawah dah siap dengan tube purple dan hotpant yang turut bewarna purple,
"awww, my sayang berjustin bieber malam-malam newyear ni," Mun mengusik nakal,
"sayang!!! asal nakal sangat ni? yeahh!" Ramona yang dari sofa kejar Mun sampai kedalam bilik, ditangkapnya Mun,
"i got cha baby, mana nak lari, yang you tu banyak-banyak tuala, tuala pink jugak pilih asal? kata makwe hardcore, dark bagai, at last tuala pink? hihi" Ramona mengusik Mun,
"Alah i,m your gurl jugak, saja nak sweet-sweet malam ni, bukan selalu i dapat sleep over rumah you baby" Mun berbisik nakal di telinga Ramona,
"sayang you jangan cari pasal, imma tiger, rawwr" Ramona tolak Mun kedinding, di lovebite nya leher jingjang Mun,
"ouchhh, sayang...... ohhhhh.......... sayang jangan kuat sangat, i balik nanti my mom nampak" Mun mengerang
Ramona tidak mempedulikan keluhan resah Mun, perlahan-lahan dia tarik ikatan tuala Mun, dan Mun bertelanjang bulat didepan Ramona,
"your body baby, so nice may i?"
"its my plesure sayang, i,m yours kan?" Mun yang tak fikir apa pada masa tu, masing-masing dibutakan nafsu serakah, Mun hanya membiarkan apa yang ramona lakukan,
tangan ramona slow-slow mengusap kemaluan Mun, ahhh bahasa kasar nya, Ramona dok fap kan Mun ler, awat hang ni innocent sgt? kata penulis,

"Ahhhhh! sayang, you hit my spot, ouchhh! i,m wet baby" Mun mengerang sambil mencengkam tangan Ramona,
"sayang calm down, i have a present for you" ramona pergi ke almari baju, dia bukak laci, ramona keluar kan sesuatu dari laci,
"my god! its panties with dildo baby" Muka Mun terkejut,
ramona lucut kan hotpantnya, dia sarung kan panties with dildo tadi, she come to Mun yang sedang kegersangan, "wanna fuck sayang?"
"sayang are you sure? i still virgin, kalau apa-apa jadi nanti?" Mun kelihatan takut
"sayang dont worry, kita kan dah janji, tak nak kahwin, we live together until we get older, take a adopt child, besarkan dia sampai berjaya, jadi orang berguna, tu janji kita kan baby?" Mun tengelam dengan janji-janji ramona, Mun merelakan
"gengam erat janji kita sayang" bisik Mun,
"AHHHH!"
malam tu mahkota Mun dirampas oleh seorang gadis bandar bernama ramona,
damn! penulis tumbuk meja, awat bongok Mun ni, lawa-lawa, last-last pecah dara sebab dildo,kiwak betul!


hubungan Mun dengan ramona bertahan setahun 3bulan 4hari lepas ramona kantoi dengan mak ayah dia bercomolot dengan Mun dekat rumah dan masa tu ayah ramona balik untuk amik handphonenya yang tertingal, langit tak selalu nya cerah macam tu jugak hubungan luar tabii budak dua ekor ni, finally kantoi jugak, lepas tu Mun try move on, dia cuba couple dengan lelaki baik yang dia temui dekat laman sosial atau dekat mana-mana gig tapi semua tak menjadi, ada yang couple seminggu kantoi date dengan perempuan lain, ada yang cuba cukur duit Mun, ada yang baru seminggu couple masa date ajak main,
"sebab tu orang jadi lesbian, lelaki ada tapi semua perangai macam halanjiao kobis bunga ikan siakap"
apemenda yang Mun carut pun aku tak tahu, perempuan ni bukan betul sangat pun,
sampai lah mun lepas SPM dia ambil keputusan untuk kekal single, dia kerja dekat Silver Planet city square, tempat yang mana budak2 hippie jb ni beli barang-barang up to date, biar tak ori janji ramai yang pakai, bila ramai pakai baru nmpak trending, baru nmpak swagger orang kata, baru hippie sehippie hippie nya, 2tahun kerja sana, dan akhir nya,

"Mun, awak ni kenapa? datang kerja lambat, sale kurang 2tahun kerja, kenapa beberapa bulan ni awak buat perangai macam ni?dah dua surat warning awak dapat ni, awak tahukan apa makna nya kalau dapat surat warning yang ketiga?" supervisor menegurnya,
"Sory bang, mak Mun sakit,Mun kena jenguk dia hari-hari kat hospital, saya janji esok saya try untuk punchtual"
"baiklah abang bg Mun satu lagi peluang, kalau lambat lagi esok abang terpaksa keluarkan notis berhenti kerja, abang pun kena ikut kehendak orang atas dik, abang faham mak Mun sakit, tapi abang pun tak ada kuasa nak prevent mende-mende ni, dieorg tak fikir apa pun pasal masaalah kita, yang penting kita ni hamba dieorg, kita sebahagian daripada sistem Mun, Ah! fuck kapitalis"
mun hanya menganguk mendengar ceramah Abang Zenith yang berapi-api tu,
Esok nya adik Mun ada kelas tambahan, jadi Mun terpaksa jaga maknya sampai lambat dari shift yang sepatutnya,
Abang zenith call Mun tak berhenti-henti, sampai 20 misscall, sampai akhirnya Mun dapat SMS dari abang zenith,
"Mun you are fired, i,m sorry"
Mun akur, lepas seminggu maknya meniggal dunia akibat radang paru-paru, kalaulah maknya bukan perokok, kalau lah dia orang senang-senang yang boleh hantar mak nya pergi buat operation dekat luar negara, ah! itu semua kalau, Hidup ni sudah cukup celaka untuk Mun,
malam genap sepuluh hari mak Mun pergi, masa tu tengah malam, ayah Mun pulang dari tempat kerja,
Mun dengan pakaian biasanya dia dirumah, Singlet dengan hotpant,
"Mun jangan pakai macam ni, nanti kau keluar sidai baju ke, tak manis jiran tengok" Ayah mun menegur,
Mun hanya diam khayal tengok movie dekat TV,
"Mun buatkan abah kopi, haus"
Mun kedapur, buat kopi untuk ayahnya, tiba-tiba ayah mun memeluknya Mun dari belakang,
"Mun, kita tak ada siapa-siapa sekarang, abah ada Mun, adik kau si amri tu aje sekarang ni"
"Mun tahu abah, Mun janji, Mun cari kerja untuk tolong abah, untuk pelajaran adik, Mun dah 20tahun kan, dah cukup dewasa untuk jaga family kita"
"Bagus lah kalau Mun dah fikir macam tu, abah bangga ada anak macam mun, lawa,bijak, survival lagi"
ayah Mun makin erat memeluk Mun,
Tiba-tiba mun terasa Something hard bergesel dengan pungung nya, siap ditekan-tekan lagi,
"ABAH, apa ni?!" Mun cuba menolak, tapi abah nya bertindak kasar menghalang Mun,
Ayah Mun dengan nafsu yang serupa binatang cuba untuk menodai anaknya sendiri, Mun kuat kan kederat, dia melepas kan diri, masuk kebilik, ayah nya ketuk pintu bilik kuat gila,
BUM! BUM! BUM!
"Kau bukak pintu ni perempuan sial, ni tangung jawab kau lepas mak kau tak ada, bukak lah sial"
Mun capai baju apa yang mampu dicapai, sarung kan baru rolling stone biru nya, pakai jeans lusuh nya, Mun sudah siap sedia, dia bukak je pintu kaki nya terus shoot ke telor bapak nya, terlentang kesakitan bapak nya meraung sambil menjerit "PEREMPUAN SIAL, PEREMPUAN SIAL"
Mun keluar rumah sarung kan vans half cabnya, dia terus bla.



***

Mun dan Ipin end up tertidur nyanyak dekat belakang papan tanda Daulat tuaku, lepas apa yang jadi masing-masing kepenatan, Ipin tersedar awal, kembang kuncup hati ipin bila dia tersedar dari tidur, ada makwe yang super comel kat sebelah, kepala Ipin masih pening-pening akibat mabuk semalam, Ipin bermonolog sendiri, 
"Kau sebenarnya mahu hidup lagi kan Mun, kalau kau mahu mati baik kau biar je kau jadi mangsa bapak kau, lepas tu kau telan racun tikus simple, takde makna nya kau lari sampai kesini dan mahu terjun selat tebrau," 
ipin bukak kemeja uniqlonya dan selimutkan Mun,
Mun tersedar,"ipin kau cakap apa tadi?" 
"err, tak pape, just terfikir perempuan comel macam kau ni, terlalu bodoh untuk jadi korban selat tebrau, kau tahu nak cari makwe rock and roll sekarang ni susah, makwe hijabsta yang layan najwa dengan ainan tu banyak lah, ha! makwe Kpop lagi banyak" 
Dua-dua homosapien tu berdekak pagi-pagi buta, Mun bersuara, 
"jadi ipin pasal semalam tu kita dahh......?" 
"dah apa? " ipin blur-blur, 
"kau tak dengar ke apa aku cakap masa kau terbaring tengok bintang semalam?" 
"come on sister, you are talking to a drunk boy yang kepenatan selamat kanm makwe yang bongok nak bunuh diri, yang aku igt aku terbaring, cakap pasal nak bla dari sini lepas tu tertidur, kau cakap apa semalam?" 
"err tak ada apa-apa lah ipin, aku lapar lah, jom breakfast kat Hua Mui? hee" Babi! cakap aku bongok, Mun tumbuk perut Ipin.




BERSAMBUNG

2 comments:

Adib said...

wanna my comment right?

kewl bro. storyline yg menarik. ini talent dari kaca mata aku lah. bukan hasil buku teks kbsr sekolah.

Milla Tina said...

ayat power.
cara express kan idea dan perasaan nampak.

tapi setakat ni jalan cerita semuanya dah dijangka. cliche.

-comment yang patut dibiarkan sahaja.
mungkin.

-milla