TABUNG SYILING

Tuesday, April 9, 2013

kalau kau Blackberry Aku lah BIS nya,

i,m out of touch,i,m out of love,i'll pick you up when you getting down,and of all these i've done, ithink i love you better now. LEGO HOUSE by ED SHEERAN



"Cinta kita macam musik Punk rock, dia bergetar rancak,keras tapi menyentuh hati, bisa ketagihan,rebel dan sentiasa berEkspresil"


Cerita cinta ni mungkin deretan buku2 jalanan,
yang engkau tahu genre dia berbeza, tapi disusun dalam rak yang sama,
yang kau belek, kau beli kau baca lalu kau tagihkan,
kadang dia tak perlu debar kencang yang melampau,
kadang dia datang seringkas mungkin dan kau pencetus rasa2 indah seterusnya,




dulu gua kerap ranap, berdarah dan terus tagihkan kisah luka malam-malam buta, gua tak percaya apa kawan2 gua kata ada cinta baru dan kau perlu tunggu, tapi iya ranap tu sakit, well, hujan tak selalu nya lebat mcm tu jugak kisah cinta engko ye dak?


"Takde istilah move on dalam hidup ni,in case jumpa cinta baru then you can get over segala rasa celaka kau pada makwe yang sekarang ni" -Peroz 2013-

No comments: