TABUNG SYILING

Saturday, January 19, 2013

I,m better off without chu

"Cause the day i thought i'd never get through,i got over you" OVER YOU by DAUGHTRY




mungkin aku akan rindu,
mungkin akan hambar semuanya sekali,
tipu aku tak fikirkan kau,
tipu aku tak fikir gimana indahnya hari-hari kita bersama,
bila sampai nya satu masa,
aku perlu fikir, sampai bila aku nak teruskan celaka ni semua?
sampai bila aku nak terus ranap?
sampai bila aku nak hancur luluh,
sampai bila aku perlu pecah berderai?


"you are the best thing that ever happen to me"


aku satu benda yang aku tak boleh dan tak pernah nak tipu,
its been a day, a month a years,
kau syurga indah yang penuh bunga wangi,
senyum berlesung pipit kau,
suara serak basah kau,
muka manis kau,
cara kau pangil aku "afiiiiiqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq"
sakit bila kau tumbuk aku,
cara kau tegur,marah aku,
i,m really gonna miss you si bekas pemilik hati,
i mean it,


At the end of the day "kau masih gadis yang terlalu murah dengan manja dan kata-kata"





"I,m spending all of these year,Putting my heart back together"  :)

1 comment:

-err, said...

kau sayang sangat dia, kan? bodoh. sebelah mata pon dia tak tengok kau. perempuan ramai lagi dari lelaki. jangan risau. cari lain lah.