TABUNG SYILING

Tuesday, December 13, 2011

Tag session

ok, aku di tag amoy comel si murni, sebab kesian aku join lah kn, huahuahua. dah tak nak cakap bnyk, dis is the rules!


RULES:
-You must post these rules. Each person must post 11 thing about themselves in their 'survey'.
-Answer the question the tagger set for you their post. And create eleven new questions for people you tagged to answer.
-You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
-Go to their page and tell them you have tagged him/her.
-No tag back.
-No stuff in the tagging section about "You are tagged if you are reading this" You legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have tagged 11 people.






11 random thing about me

1.aku looser, seriously, totally looser, haha


2.i,m a black addict, aku lah raja kegelapan dalam hati semua orang, hahaha.


3.sedang mencari makne kehidupan yang betul2 nama nya kehidupan.


4.i,m a photographer but does't have an overprice camera


5.cintakan keharmonian dunia, kenapa perlu ade haters? -.-


6.Cinta kan music kugiran tempatan


7.i,m not a gay


8.suka kan bracelet, kalau boleh nak pkai gelang sebanyak mungkin dekat tangan. haha


9.sedang menternak rambut sebanyak mungkin.


10.prefer GIG than clubbing

11.Smoke,drug,alcohol semua tu sama sekali tidak COOL ok?






ok, nak jawab soklan cik murni kita ni.
1.kenal ke murni ni siapa? dari mana korang kenal?
*dia schoolmate aku, kire my junior lah, cik pengawas mase dekat sekola dlu, haha

2.agak2 die seorang yang mcm mane?
*ntah, sebab dlu kat sekola kami jarang betegur, sebab die mcm pendiam jee, then bnyk tegur pon dekat mukabuku, she queit nice gurls actually, lemah lembut je, cheewah! haha

3.perkara paling pelik pernah korang buat.
*naik basikal langgar lori, and menyebabkan gigi aku patah dan tak tumbuh sampai sekarang, haha. -.-

4.Cita-cita korang dah besar nanti nak jadi ape?
*pro photographer kod, mcm saiful nang, 

5.Apa makanan paling special pernah korang masak?
*oreo cheese cake. 

6.korang pernah gaduh dgn kawan baik korang sendiri? kalau pernah, pasal apa?
*penah! dgn zulhamizan, pasal awek je pon, haha, zaman jahiliah dulu, haha

7.siapa artis malaysia paling korang tak suka? sebab?
*fasha sandha kod, sebab die mcm............. bukan contoh yang baaik,

8.selain tengah jawab tag ni, korang tenga buat ape?
*bernafas, duduk, text ing, denga lagu kat blog murni.

9.sebelum ni korang rajin tak visit blog murni?
*selalu jugak laa, asal ade entry baru mesti baca, tapi, murni, tolong ringan kn sikit blog eh? hehe

10.perempuan mcm mane yang korang suka?
*aku tak meletakkan kriteria atau apa pon untuk suka kan seorang perempuan, as long as she nice,layan kepala,  and have a "gile gempak hair" tu cukup lah kod, haha. 

11.Filem tempatan apa yang paling korang suka?
*of course kami the movie! :D 


soalan aku yang perlu korang jawab.
1.pada korang afiq ni mcm mane based on my blog and my atitude?
2.if korang ada 7hari je untuk hidup bermula dari esok, apa yang korang akan buat?
3.apa erti kehidupan dalam kamus hidup korang?
4.layan music apa?
5.Cinta tu apa?
6.Zaman sekolah,kampus, alam pekerjaan, mana korang prefer?
7.If korang betul2 sayang kan someone tu, and orang tu hilang, korang nak carik die tak? sampai berapa lama korang sangup tggu and carik dia?
8.sahabat, describe benda ni dengan cara korang sendiri.
9.Benda yang betul2 korang nak dalam Hidup?
10.Lagu apa yang boleh describe perasaan korang masa ni?
11.kalau ada masaalah selalu pegi mane,buat apa?


11orang mangsa?? heem!

done!

1 comment:

M O Y M O Y said...

Hahahhaha! hanye mampu ketawe..
nway, thz taw sbb sudi balas tag aku k... ^_^