TABUNG SYILING

Sunday, July 10, 2011

kebatakan perkapelan.

cinta itu pelukan
rupa
cinta itu perlukan
pengorbanan duet, masa dan perasaan.
cinta itu perlukan
air mata.


tak paya lahh korunk nak poyo cakap.
"alahhh, asal hati baik, iklas mesti boleh bahagia punye"

untuk kita yang baru nak naik ni... hakikat untuk kita bahagia, ada lah bnda2 diatas,
sumpah aku tak tipu.



tak paya laa kita ni nak menyalah kan takdir atau dunia ni,
kata kejam laa, tak adil lahh,
punca yang sebenar ade dalam diri anda sendiri.
kebahagiaan perlu dicari, dicipta, dicorakkan,  baru boleh betul2 bahagia, bukan die terus datang bergolek dekat  kite.


so... live ur live the way you want, tak perlu kod kita nak batak2 carik couple sane, carik couple sini, pas tu kene game...
just take ur time.. and found the true LOVE...
ok?

i,ve found one!  alhamdullillah...
tak paya lah kita ni nak over2 the top sgt ni kan? haaa. ;)


p/s: apsal mcm siyal tajuk entry si afiq ni? HAHA, choyy lebih.

2 comments: