TABUNG SYILING

Friday, July 1, 2011

Finally, a new relationship.

finally? ehem..  i mean, FINALLY aku jumpe org yang betul memahami, dan menerima diri dan perangai aku yang mcm ni, seriously.. aku besyukur sgt2 boleh jumpe perempuan mcm dia, event kami tak la berapa nak perfect, tapi masing2 boleh terima kelemahan masing2...  dan! aku malas nak puji dia lebih2.sbb dia ni pantang kod kene puji, mula la poyo bagai, haha, . tapi aku just nak cakap, tengs sgt2 sbb boleh couple dengan org yang tak berapa nak siuman mcm aku, terima aku, layan kepala aku, dan aku harap hubungan ni kekal selama yang boleh .,ehh, jap2, tengs sbb setiapp malam call aku, dan tengs atas segala nyanyian tuh, ehem,.. tao laah suare sedap en? pikir aku jeles aa? siket pon tak la wei, aha,

EMA, 25 julai 2011

p/s: btw dis song is dedicated to her... ily! (ewww, bapak gedit) aha. 

4 comments:

~naddy~ said...

comel. hehe

Mr Danel said...

wowh!

aku jer single!
ahkakha!!

congrat bro!

gamEr ♫ said...

Comel .
congrate la :)
Doa kan aku pulak

Little_froggy said...

aha, 3 org yang komen ni sume single kan?? danial, ape lagi, nad pon single kan?
yaz, alahhh, kiena kan ade, ejas sket dapat tuh,,, wkwkwkwkwkwk.. xD