TABUNG SYILING

Monday, May 30, 2011

WEDDING DRESS. (18PL)

ok, ni K-pop version,  tapi kalau korunk tngok sendiri video nih, korunk sendiri akan faham ape yang nak cube disampai kan dalam video nih, dan agak tacing jugak lahhh, bagi seorang lelaki, dan kalau yag lurus tu, boleh lah refer kat lirik bahasa ingeris, kat bawah ni haa. :)





kisah nya, bermula bila teyang ni, minat gila kat bestfren die(perempuan) , dieorg dah lama kawan,tapi dalam persahabatan mereka berdua tuh, ade jugak sorang lagi besfren, (lelaki), so dieorg bertiga, sentiase, bersama, susah sng sume sama2, sekali,  nak dijadik kan cerita, satu hari,teyang  ni nak luah kan lah dekat besfren perempuan die tuh, yang selama ni yang sebenarnya perasaan   die tuh, bukan sekadar seorang kawan, tapi lebih, sekali, mase teyang nak luahkan, mmg mase tu, dah berdepan, nak sebut mcm ni, "i love you" then aku tngok muke teyang mase tu mmg gugup gila lah kan, sekali mase saat2 genting tuh, besfren die lagi sorunk boleh pulak mencelah, dan dgn sekali lafaz, besfren die terus sarung cincin kat tangan perempuan tuh, perhhh!!! sumpah, mmg hancur gila lah kan hati, bila dpn kita, kawan baik kita sendiri dapat perempuan yang kita dah dok sayang lama2 mcm tu, nak menyedih kan story, si teyang ni datang la kat majlis besfren die tuh, siap nyanyi kan khas untuk pengantin lagi, kalau yang pena rase, mesti dapat faham kan perasaan teyang mase tu ? yelah, besfren sendiri, kawen ngn kekasih hati sendiri, siriously, sedey kod, tapi perasaan tu terpakse disembunyikan sbb kawan sendiri, dan akhirnye,  teyang terpaksa terima hakikat, yang perempuan tu jadik hak org lain, dan babak terakhir dalam MV tuh, teyang jatuh kan cincin tu, dan bla je dari situ,  kat situ, aku faham ape yang nak dismpai kan:

anything happen, life must go on, 
and we live foe the present, not the past. 


p/s: haa, aku lelaki, ok je aku layan K-pop ni haa? :) 

No comments: