TABUNG SYILING

Wednesday, June 1, 2011

Sometime, loser will win!

There's a fire starting in my heart, 

Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark
Edele-rolling in the deep

ok, honeestly, aku mengakhiri bulan mei dgn keputusan yang sangat2 mengecewakan, seriously, rase hancur kene pijak, that gurl destroy me, piece to piece, tapi bukan salah perempuan tu jugak sebena nye,  tapi mungkin aku yang tak boleh nak terima segala bagai ape yang dia sampai kan, dah, ape yang aku nak cakap, yang i,m dying right now, 

tapi................................. 

sampai bila aku harus terus jatuh mcm ni? sedangkan, aku ada family yang sentiase  sayang kan aku. aku ada kawan yang sentiase memerlukan gelak ketawa aku, aku ada matlamat aku sendiri, yang tak terus berpaksi kepada cinta semata, mungkin cinta itu penting, seriously, aku mungkin perlu kan "dia" untuk aku berubah menjadi lebih baik, untuk menjadikan kan hidup aku lebih berhala tuju, jujur aku cakap, aku perlukan bimbingan, tapi, mungkin dia tak faham mcm mana jujur nya perasaan aku pada die, mungkin salah aku untuk tak cuba faham kan dia, dan sekali lagi salah aku, tak pernah cuba untuk mengambil hati dia, 

aku bukan sweet talker.
aku bukan org yang dok nak txt perempuan all the time,
aku bukan jenis nak cerita masaalah aku pada org ikot suka hati.
aku tak reti usha perempuan. 

dan aku bukan lah suka nak dok sibuk hal org. 

ape yang aku tahu, aku nak die happy jee, mcm mana die kenal aku, mcm tu lah diri aku sampai bila2, hmm, dah laa, yang penting bnde tu sume dah berakhir. 

aku harus kuat kan semangat, untuk terus jadik diri aku, persetan kan segala perasaan yg mcm suck tu, bnde tu buat kita makin jatuh lagi dalam, cinta tu mungkin akan datang bila tiba masa nya, sbb mungkin sekarang, aku ada bnda lain yang patut aku sempurnakan dulu. 

live ur life, the way you want. 

lets the past go trought the wind,
and live foe the present. :)  

insyaallah. :) 

credit to @rainieamie and @arynn chan. even korunk muda dari aku, tapi nasihat korunk aku pakai, tengs a lot you guys. :D 

6 comments:

Capital A ♥ said...

be strong young man :)

...:i'm ezza haniza:.... said...

sabar ea...menyayangi tak semestinya bersama, mencintai tak semestinya memiliki,..:)

Mr Danel said...

WOa..Cool beb..frust2 ini tak bgus..hahahah..

Little_froggy said...

hmm, thz a lot you guys, thz sgt2. :)

just_Husna said...

huhuhu cite kte cm ade kaitan jeee......
sdey la cte ko....huhu nak nges aq

lagendatweettweetblogger ! ♥♥♥ said...

sabar yepp :)