TABUNG SYILING

Tuesday, April 26, 2011

very dem2 buzy

maybe blog ni akan terus ditinggal kan dalam mase 2 mggu nih, aku bz kod! ade org mintak tolong aku edit dan manage website untuk bekery die, seriously, 3 hari kod, aku tido 3 jam jee.. dem gilaaa, tapi dengan tekad yang kuat dan semangat yg bekobar,(ayat tu tak payah lah nak gebang sgt en?) aku try jugak siapkan ikod dateline website die tuh, credit tu haru elie, kerana sudi mengambil tempahan banner dari aku, kao buat tak cun, siap lah, 10k aku baya kao kan? HAHA!  tak lupa pada kawan2 yg beri segala pendapat dalam penyediaan website untuk bakery die tuh, even ade "blogspot" aku akan buat die tak serupa blog, HAHA, so segala chat,komen mmg aku tak dapat lah nak balas kan, (that mean, nuffnang aku, mesti kurang klik en? haihh, dem!) HAHA,
ok lah, nanti website die dah siap, aku letak link kat dalam nih wokay, bye kawan2, ta mo nakal2 tao2.. ea2? (perghh! ayat dia, bapak gedik) HAHA, ok lah.. byee!! :D


p/s:hati aku dah berbunga balik wei, nak tao dgn siapa? tggu lah aku tuka relationship dekat fesbuk ea2? HAHA! choyy lebey,

No comments: