TABUNG SYILING

Saturday, April 23, 2011

sekali lagi, tentang diri aku,

ok, aku rase mmg dah lama gile aku tak update blog nih, sbb? sbb aku sendiri x tahu ape yg aku cuba carik bila berbloging, sbb aku tngok ramai dah dok ade blog skrg nih, sbb aku dah malas nak keja trafic, sbb aku dah malas nak berhadapan dgn haters2 bagai, sbb aku dah malas nak bertekak dgn mereka tentang percanggahan pendapat, sbb dah ramai aku tngok blog x berkualiti, sampai aku rase blog aku pon dah sama dgn blog mereka,  review,kutuk, kritik, puji diri sendiri, tu je lahh yg aku dok baca bila aku blog walking kat tempat org lain, terlalu sikit blog yg fresh, aku 19 tahun, aku x cukup matang untuk menerima segala perkataan2 matang yg bloger2 matang cuba smpai kan, aku bukan remaja yg hidop dalam segala kelembutan dan kasih sayang ok, ops, aku tipu, mak aku sayang aku, TAPI, even aku ade blog, aku bukan skema, aku bukan ade blog sekadar nak femes, aku bukan ade blog sbb nak smpai kan ape yg org lain smpai kan, aku ade blog bukan sekadar nak suruh org lain klik nuffnang aku, aku ade blog bukan sbb aku nak luah kan segala duka lara hidup aku, dan fine, korunk
bole cakap yg aku dah
gila,

dan aku rasa mcm dah x nak ada blog, tak tao kenapa,
dem! bila ade perasaan benci kat diri sendiri, -.-

No comments: