TABUNG SYILING

Wednesday, April 6, 2011

Nak flying kick aku?? sila kan...


salam semua, kawan2 semua sehat x?? kalau x sehad pergilah jumpe doktor ea sume??  hehe, melawak bangang pulak fiq hari nih, oke lah, fiq just nak cakap, yang fiq x suka lah bloger yg suke sgt mencarut dalam entry die, fiq benci, ye lah fiq ni kan org baik.. skema je.. sekali, fiq bkk blog ade sorunk ni, ya allah.. bnyk nye die mencarut.. eee.. geram btollah afiq dgn  org ,mcm tu... die igt blog ni tempat mencarut ke?? tngok blog fiq ni, dah la cantik, ade katun2 kat atas tu, happening je... mesti awek2 yg baca blog fiq ni, suka sgt ngn blog fiq kan??? sbb blog fiq ni jambu, mcm  fiq jugak laa.. afiq ni kan jambu org nya... fiq suka sgt pakai baju yg kalau awek2 tngok.. mesti awek terpikat dgn kejambuan fiq...  hurmm, lagi satu, fiq ni pandai tao! sbb tu dalam blog fiq ni, ade bnyk sgt tutorial... walau pon dalam dalam youtube ade tutorial tu, x kire, x kire, afiq nak jugak buat.. nak tao sbb ape fiq nak buat jugak?? sbb, nanti bole lah tunjok kat awek2 yg fiq ni pandai org nya.. betol x?? haaa.. alaaa, fiq tao, perempuan ni lagi ramai ade blog, dari lelaki kan?? sbb tu lah fiq ade blog..hehe,  eee... fiq ni lemah lembut org nya.. fiq x suka b,kasa ngn perempuan, lagi satu, fiq ni gewwwdix gilew tao.. haaa.. x pecaya, pegi lah stalk wall fiq kat fesbuk tu, bia la, ape org nak cakap.. fiq tetap jugak nak tiru mcm justin bieber tu, fiq x suke diri fiq sendiri, fiq suka jadik org lain.,.;.hehehe, kelaka kan afiq ni kan.. kawan2 gelak lah cepat, gelak la, kalau x gelak nanti, haa,, tao lah fiq french kiss sorunk2 nanti.. hehehehe, x la.. fiq gurau jee, hehehehe, fiq jugak ade page yg fiq buat tao! untuk group bloger, ye laa.. fiq pon nak femes.. x kan laa nak femes kat blog je kan?? mesti lah nak kene femes kat fesbuk jugak,.. sbb fesbuk ramai awec2 HOT dan seksi.. i like them so much, fiq jugak join nuffnang, sbb tu lah kene femes, nanti ramai org klik iklan nuffnang fiq tuh... tu yg fiq suke sgt promote blog fiq.. sape2 yg im fiq.. mesti fiq promote blog fiq... haaa.. sbb fiq ni jenis yg mengajar populariti, bia la ape org nak cakap.. nanti fiq yg dapat duet, bkn korunk kan?? soo suke hati afiq lahh... uwekk!! amek ni lidah fiq.. hehehe, x de lah, fiq gurau je tu.. fiq sayang sgt2 kawan2 bloger fiq sebena nye.. i luv them soo much! fiq jugak mengaku, mmg hidop fiq ni cuma mengadap lappy je. hehehe, sbb mumy x bagi selalu keluar rumah... fiq pon sebena nye x suka sosial2 sgt ni,  nanti jadik rosak, fiq ni muda lagi kan.. x pe laa... nanti kalau dah jadik datok x pe laa.. nak g clubbing ke, nak terima rasuah ke, x pe laa, sbb dah besa kan...hehe.. ok lah kawan2.. bnyk pulak fiq nak membebel kan, fiq nak keluar ni, nak pegy rebonding rambut, nanti bia org tngok encem macam justin bieber.. oke byee semua.. muaackkk! :D


p/s: siyez...kalau bloger ni bole block org.. aku dah block diri aku sendiri..  HAHA!
dan siapa nak dok bg aku pelempang due tigaa das.. aku faham. mmg entry aku yg ni mcm siyall HAHA!

2 comments:

Quelymyera said...

hahahahahaha..mempromote diri sendiri ea..hehehee..ayat nii bkn nak minatk flying kick miera laa..wat miera ketawa adalah..hahahaha

MaErA kZz said...

entry ni mcm lawak tp lawak dia x jadi . . HAHAHA btw,nice blog :)