TABUNG SYILING

Sunday, April 10, 2011

Ersya, kao kejam! HAHA,


hah, lame dah kan x update pasal minah ni?? sbb, aku rasa die dah lupa aku dulu, sob,,sob.. nak nanges ni wei! fiq, hang jangan gedik bole?? nak aku flying kick?? hah! oke2.. aku straight to the point, sebenar nya aku nak mempromotekan blog die, (even folower die dah 500, dan aku just ade 161, ) die paksa gak aku dok promote blog die, wei! igt aku kesian kao buat muka tu wei? hm.. sign* (mmg aku x smpai ati pon sena nye)
ok lah, kawan2, dia ni baru join NUFFNANG, kata nya duet tu die nak sedekah masjid, ceh! mcm aku pcaye lah tu kan?? ta paya lah buda, aku tao kao nak beli novel and soping kan?? tak paya lah nak tipu boyfie kao ni, haha! statement mintak flying kick,  ok lah kawan2, saya dah melutut, merayu sambik nanges2 ni, tolong lah follow dan klik iklan nuffnang buda nih,

http://ersyaniknam.blogspot.com/
hah! BESA punye aku letak nih, follow die tao2?  and jangan lupa klik nuffnang die. ok sume, bye! :)

p/s: tenet kat opiz ni mcm !@#$%^&*() !!!! fedup dah gua, -.-

No comments: