TABUNG SYILING

Monday, April 4, 2011

CONTEST jawab dan menang si teddy2,


hai! aku pena janji kan..kalau cukop folower aku seratus orang aku nak buat contest? yang hadiah nye tidak melebihi RM5o hengget.. aku tak kaya kot... belom mampu nak bagi hadiah sampai beribu bagai..HAHA, oke lah.. setelah memerah otak guna blender COOL BLOG, memikir kan kontes mcm haram ni, finally i,ve found suitable kontes yg bersesuain dgn blog sesakai aku, nak tao apa nama contest nye?jeng..jeng...jeng...


CONTEST JAWAB DAN MENANG SI TEDDY2,


HAH, aku buat kontes ni.. SBB nak sangat tao, yg orang yg dok follow blog aku ni, just klik button follow je,, or btol2 dok baca karya picisan aku nih, oke, nak tao syarat2 nyaa??

eh2, kejap, nak tao ape hadiah nye???



 little big planet soft toy, susa tao jmpe patong comel nih!


mobile sut gundam seed figura, nanti, kalau menang, bg tao aku, nak model gundam jenis apa, 
iphone4metal cases, 
laptop bag, dunwory, aku akan carik yg lebih 40hengget n x lebih 50 hengget,
 haa, ni untuk kaum hawa, aku akan bli set makeup x lebih dari rm50, terpulang la korunk kalau nak ape.. :)



kalau dah x tao nak ape, haa.nih amek, topup50 hengget, stok semiggu super saver.. :)




syarat2 contest adalah:

'
1.mestilah follow blog sesakai saya ni, (sesekali nak promote blog jugak) HAha,
2.jawab soklan2 berkaitan dgn entry2 lama A.F.I.Q AFFICIAL PAGE, nanti aku bg semua soklan2 kat bawah ni, (kalu yg baru nak join, kene katam blog aku lah,)
3.copy banner comel yg dok penat saya edit nih,
4.bg pendapat tentang segala entry2 A.F.I.Q AFFICIAL PAGE, dan apa yg patot saya ubah dalam penulisan, saya, (NAK MAKI PON X PE, SAYA X KESA PUNYER)
5.sambung ayat ini, saya rasa afiq ni _________(sesuai/tidak sesuai) menjadi seorang blogger kerana........................................ (suke hati lah nak taip berapa perkataan, sbb aku malas nak kira nanti,HAHA!) ayat yg paling baik dan agak kurang aja, akan menang,
6.link kan entry contest anda di sini, also klik sini, untuk melihat hadiah.



soklan2 nya berbuyikk:

1.dalam entry saya perempuan ohh...perempuan, ade brape jenis perempuan yg dok saya describe kan? sila senarai kan jenis2 perempuan tersebut...



2.dalam entry saya, 25 random shi* about me, nyatakan perkara nombor 5,19 dan 24.. :)



3.siape 2 orang gayboo yang nama die selalu saya masokkan dalam A.F.I.Q official page,?



4.dalam entry saya the first day i meet you, siapakah awec yg 1st time kenal kan saya dengan dunia blog,



5.dalam entry saya, daki gunung,jatuh lurah, penat x?? ape yg saya dok maksod kan dengan 'GUNUNG' dan 'LURAH' tersebut??



6.dalam entry saya, FORMULA CHENTA, apekah formula dari cik rainne amie??




7.dalam entry saya dedicated to you, lagu apa yg saya dok taruk dalam entry tu?



8.siapakah perempuan pertama yg saya tulis dalam sejarrah entry blog saya, clue: si hello kitty merenk,



9.dalam entry saya, kawan, nama kan satu quote yg saya dok tulis dalam tuh, clue:warna oren,



10.dalam entry saya, jar of heart, siapa kah couple saya paling lama, dan sila sebut kan nama dia, wink2.. :)



soklan bonus: kalau anda menang, anda nak hadiah apa?? dan kenapa nak hadiah tu, (melebihi 30 patah perkataan) :D



slogan:
sambung ayat ini, saya rasa afiq ni _________(sesuai/tidak sesuai) menjadi seorang blogger kerana........................................ (suke hati lah nak taip berapa perkataan, sbb aku malas nak kira)


hah, lepas tu tag lah ramai2 rakan korunk, sbb kalau x lebih 100 org join contest ni, aku x bg hadiah..huahuahua.. kejam gila aku kan?? also jangan lupa klik nuffnang aku.. nanti kalau duet bnyk masokk, bole aku buat contest and bagi hadiah lagi mahal en?? HAHA! choyy lebey,

 tarikh tutop contest ni, apbila penyertaan menjejak 100 org.. :)




p/s:tak sangka folower aku bole jejak seratus org lepas 3taun aku berbloging... hah! terharu nih! :')

13 comments:

iesya comeyh said...

blog ko best giler kot..aku pleng ske blog ko about 3 jenis pompuan uhh..funny and quite interest gk arh .. :D

HaVoCaHoLiC!! said...

yeah.. thz echa,, aww.. terharu nih! HHAHA, btw, join lah kontes tu taw2?? :)

LITTLE SIST said...

wah..fiq wt contest

HaVoCaHoLiC!! said...

hehehe, ye laa.. sbb da ckop 100 folower.. :)
join tao2?? :)

yuhanis said...

sudah follow! nk try contest yg cam best ni! :D

nurul said...

nurul join..separuh nafas mencari jawapan
http://nurul-story.blogspot.com/2011/04/contest-jawab-dan-menang-si-teddy2.html

nurul said...

nurul join..separuh nafas mencari jawapan
http://nurul-story.blogspot.com/2011/04/contest-jawab-dan-menang-si-teddy2.html

nurul said...
This comment has been removed by the author.
Little_froggy said...

nurul.. tengs!!
yuhanis, join la.. wish u luck! :)

nurul said...

hye ,,nurul its back .. nurul try for the second time k ..bole terime ke??
http://nurul-story.blogspot.com/2011/04/contest-jawab-dan-menang-si-teddy2.html

Little_froggy said...

bole, mmg ta de hal punyer.. :)

Hanis Zakirah said...

nk join!..nanti hanis buat entry ok?

Little_froggy said...

haa.. join laa.. Penyertaan anda amt dialu-alukan.. :)