TABUNG SYILING

Wednesday, March 9, 2011

Shi* nye korunk!! (18sx)

oke lah.. baru kejap tadi.. aku tngok 360 kat tb3, pasal kes buang anak bagai nih, wei... aku tersentuh plus geram plus rase mcm nak masok tb... pegi sepak si awec yg dok gugoq2 baby nih...  wei.. tao lah.. hang pa ade pakwe, tapi... even aku nih... yg mmg d,kate kan cetek ilmu agama nih, setakat sampai dajah khas je aku belajo dlu.. (nak riak sebena nye)HAHA!
aku rase budak dajah 3 pon tao kot.. kalau dok main sampai pancot dalam tuh.. nanti boleh ade baby..... oke lah.. kalau lah kate mereka2 ni dah x tahan sangat.... hah... 7E ade kot dok jual komdom.. pkai lah..ape susah... aku 100% x bersetuju lah ape yg tb3 dok cakap tadi,  "KEBANYAKAN REMAJA YG GUGOR KAN BAYI  TAK TAO YG HUBUNGAN SEKS TUH BOLEH MELAHIR KAN ZURIAT"
ek eleeyyy... mane plak tak tao.. bile hang pa kne tangkap dgn polis.. mmg lah dieorang ckp.. "bang.. saya x tao plak, main romen nih bole ade baby"  nak elak kne cekop lah tuh konon nye... aku pon tadi.. mase tngok dpn mak pak aku... aku buad muke innocent, buad2 x tao pasal seks2 nih..HAHA.
actually dieorang tao... tapi, pendedahan tentang kesan2 seks nih yg dieorang kurang tao sebenar nye... that y lah.. ramai kaum2 kite nih.. bnyk dok buang baby sane sini.. ape dose baby tu wei??
ade yg aku tngok tadi, bertudung,dressing baik je... tapi... pena dok gugoq baby... haihh... kadang2 rase mcm mereka2 ni.. menjejas kan imej muslimah2 yg dok pakai tudung kt lua sane tuh...
actually... ramai kot aku dah terserempak dgn kes2 sebegini rupa... pakai tudung.. tapi tudung tuh mcm d,jadik kan platform untuk mereka dok sembunyikkan kebusukan perangai dieorg.. fine.. aku x ckp sume.. aku cakap segelintir....
wei fiq! hang pa ckp  ni.. mcm hang tao sume je.. bla lah lu.....
wei.. aku ckp sbb aku pon ade berhadapan dgn bnde ni lah der.. bkn maen ckp kosong.. nak aku story? oke lah....
mase aku sekolah dulu.. lg lah mase aku fom5, bestfwen plus jiran aku sendiri yg dok buad bnde jadah haram nih, lagi lah.. bulan pose beb! hah.. dan budak perempuan yg dok buad tu.. adelah seorang perempuan yg sangat lah baik d,mata sume org, penolong ketua pengawas bhai... huh.. dan kalau keluar rumah... aku sendiri mengaku.. yg aku sendiri x pernah nampak rambot minah nih... tapi lastly? buad bnde terkutok tuh d,pagi ramadhan... see? even... ckp dgn aku.. setiap manusia tuh buat silap... tapi.. sbg seorang llki.. aku mcm x bole trime kesalahan ber-romen mcm nih.. bg aku.. mcm terkutuk giler! knape die yg pakai shawl bagai boleh buad bnde nih? aku tngok kawan2 aku.. yg free hair, pakai pon baju fit2 bagai.. oke je dieorg? x de nak buad maksiat sume?

so.. pada para perempuan2 kat lua tuh.. llki pon.. tolong lah fikir mase depan anda... anda sangup ke... tngok baby yg x de dosa tuh.. kne pam dalam jamban bagai, even kite ni remaja, kite lah manusia yg paling bnyk buat silap... tapi tolong lah jangan buat silap yg buat masa depan anda musnah... bila dah jadik mcm tuh.. bg yg bersekola, kompom lah ber-henti sekola en? yg dok blaja kat kolej kompom quit... soo.. of coz lah masa dpn anda akan musnah... x paya lah anda dok cair dgn ayat2 sweet talker llki2 x gune nih.. yg pujok nak kekal kan hubungan lah... nak bukti kan kasih sayang lah... cinta x semesti nye bersimbol kan seks dan nafsu kan? cukop lah dgn tunjuk how loving u are... jage awec tuh lek lok.. sampai jadik bini.. n time tuh.. nak buat.. its up 2 you lah.. x de sape nak larang kan? sekali lagi aku ckp.. tolong lah... selamat kan baby2 comel yg x de dosa tuh.. aku rasa baik dieorg x d,lahir kan.. dari dieorg lahir sebagai anak luar nikah.. kesian wei... dahlah x de bapak.. mak pulak buang sane sini... untong lah kalau hidop.. kalau mati? x ke mcm x de function dieorg lahir tuh?
tapi still ade ruang kan.. pada yg btol2 insaf... allah tu maha pengampun kan.. so.. sebagai manusia.. kita mesti lah.. memohon keampunan dari yg maha esa.. kan kawan2.. :)




p/s:jum layan lagu nih? best plak wei.. feeling beb.. ngn entry ni..haha

1 comment: