TABUNG SYILING

Friday, March 11, 2011

OLiVe YoU


Can't get the words out of my mouth
That little feeling everyone talks about
The things you say like I miss your face
I wanna let you know but I can't get the words to go so

Olive you and everything you do
What two words can mean afraid to say the other three
Olive you the words are coming true
I don't know what to say but olive you

Can't fight the feeling I feel inside
I try to tell you but I always hide
The things you say like I want you to stay right
Here by my side and let the words slide

Olive you and the little things you do
What two words can mean afraid to say the other three
Olive you the words are coming true
I don't know what to say but olive you

You wanna tell me but I don't know how to say it
I'll let it out what's been on my mind
Those two words need an I love...

I love you and everything you do
These two words mean what I meant to say with three
I love you never felt so smooth
All I can say is I love you

(Olive you olive you olive you)
I love you
(Olive you olive you olive you)
I love you
(Olive you olive you olive you)
I love you
(Olive you olive you olive you)
I love you


heyy..aku x tak tao mcm mane nak luah kan lagi... bnyk kali kot aku try luah kan pade kao.. dgn mcm2 cara..sory, aku bkn lah sweet talker bagai nak dok luah kan dgn cara romeo mcm llki2 kat lua sane tuh..  dan aku amek keputusan dah! that enough! tak perlu lah aku dok nak carik mcm2 cara nak ckp dgn kao.. yg... fine.. AKU CINTA KAN KAO!  the truth is..aku sendiri x tao.. kenapa aku cinta kan kao... dan cinta aku pada kao. mmg tak bersebab... aku tao yg kao akan bace sume nih... even kao sendiri x tao... yg lagu ni di tuju kan pada kao.. aku just nak ckp.. sory sbb mungkin aku lah llki yg paling pengecot untuk x luah kan sume ni pada kao.. sbb aku takot persahabatan kita ber-akhir... hergghh! i,m soo sory beb!

p/s: aku berangan yg klip video lagu nih aku ngn die.. so sick en??HAHA.. (afiq mmg tak gune.. ) -.-

No comments: