TABUNG SYILING

Tuesday, February 22, 2011

what we deserve


aku rase lame da kot aku x update blog aku ni d,sbb kan seorg perempuan yg berjaya men-down kan aku... smpai jatoh tergolek2 bagai... nasib ade due tangan yg hulur kat aku n soh aku bangon balik... thz pade faqa.. yg sudi ber DOTA dgn aku... smpai ber jam2 bagai.. then atas sume carutan dan makian yg die bg..HAHA, dan thz a lot jugak pade cik renica kerana ade ngn aku saat2 down mcm nih... thz a lot KAWAN2!

oke...topik asal.. selalu lah aku tngok kat mukabuku tuh.. org mencaci, mengutuk pasangan masing... mcm2 makian kadg2 aku bace.. hari2 bnde yg same.. smpai kadg2 aku rase mcm cple ni all about bnde2 yg tak baik ker?? ok... korunk pecaya x pada karma?? or bahase omputeh.. dejavu??
korunk pecaya x... what goes around, come around.. wei..aku bkn khurafat doe.. tapi 2 sebenar nye realiti kehidupan.. x kire lah.. nak pgl karma ke.. ape ke... but that the fact.. ok.. meh aku bg contoh...
ku ade  follow  sorunk perempuan yg agak demant dan maket kat fesbuk ni.. selalu tngok status2 yg die post.. heyy..i,m not a stalker ok? just perempuan ni.. subject experimen aku jee..HAHA.... oke.. aku tngok die ni.. ber-bf tak sampai seminggu.. single.. dan begitu lah seterus nye... dan pade satu hari.. aku tngok cple die ni.. lame laa  plak... haihh.. dalam hati.. "alhamdulillah berubah dah minah nih" sekali... tak lame lepaz tuh.. aku dapat tao.. yg die sdey sbb bf die plak yg tgl kan die... dan aku jugak dp tao.. yg selame ni.. gurl  ni mmg kuat game org.. dan bile bersame llki tu.. die nak brubah..... tapi last2 die plak yg kne game..
see? die dah dp balik ape yg die buad kat org dulu...mmg mcm tu lah yg akan terjadik dalam chenta...
pe yg kite buad kat org sebelum ni... dont wory laa..mesti akan dapat balik punyer.... mcm yg selalu kite denga....
llki yg baik adelah untok perempuan yg baik... dan mcm tu lah sebalik nye.. soo.. ta paya lah nak maki2 pasangan kite tuh...if die buad hal... sebalik nyee.. cermin lah diri sendiri dulu.. n bile kite kne balik.. jgn laa teroz gelabah.. just act cool suda... try untok berubah menjadik yg lebih baik... oke? :)

p/s: aku tngok kawan aku.. si renica, faqa,sarah n eqa tuh..oke jee cple dieorg..lg lah.. bertahan smpai bertaun ape.... sbb ape?? sbb dieorg baik lah kan? soo dp pasangan yg baik jugak.. heyy! aku jeles laah ngn korunk! aku nak jugak bole?HAHA! choyy lebih.. XD

1 comment:

cik LaLa said...

haha..sabar..there's out there made 4 u..