TABUNG SYILING

Saturday, February 19, 2011

SEsi SOal jawab cik SARAH

oke lah.. saya telah d,tag oleh seorg awek comel lotey... bernama sarah.. dan saya rase ni satu lg soklan cepu ber-emas yg mmg oke lah untok saya jawab.. err.. 4 ur information.. saya x akan sesuka hati membuad entry2 berkaitan tag2 nih.. cth: saya x akan suke2 buad entry yg just copy2 banner or tag,,then post dalam blog.. haihh.. buad semak.. lg pon.. ade saya kesah kalau blog comel saye ni x bnyk folower en? oke lah.. bnyk sangat mukadimah nyee ni.. berikot adelah soklan si buda chomel tersebut..




apakah benda yang penting dalam hidup anda ??
bnde penting dalam hidop saya adelah cell phone, my lovely lappy, wallet, beruk band,jam tangan ijau saya yg comel giler tuh,
 n my XBOX360.




benda terakhir yg anda beli mengunakan duet sendiri:
bnde terakhir yg saya beli gune duet sendiri adelah XBOX360.. dengan harga rm750  menguna kan hasil penjualan henpon sony ericsson VIVAZ saya yg warne biru dan amat cantik itu..HAHA




dimanakah anda melangsungkan perkahwinan dan apakah tema nye:
oke.. haihh.. aku awek pon x der.. mcm mane nak pikir bnde merepek nih??? oke lah .. saya rase saya nak wat wedding dekat atas padang yg ijau giler.. dan nak wat waktu malam.. yg bertemakan fairy tale.. haa.. dalam hati ade taman tao..HAHA.. mcm choyy.. -.-




Adakah anda sedang hangat bercinta sekarang ni??
nope lah cik sarah..baru lepas frust.. dan rase mcm nak bunoh diri..HAHA! mcm choyy...




berapa lama anda mencintai kekasih anda? 
oke.. couple saya paling lama dekat 3 taun.. dan perempuan tersebot bername nisa.. dan die lah gegurl yg paling saya  sayang giler vavi nak mampoz! haha! tapi kiteorg break pon bkn salah die atau saya.. dah2!! ape emo2 nih??




novel/majalah/buku terakhir yang anda baca?
oke lah.. novel terakhir yg saya baca adelah HARRY POTTER & THE DEATHLY HALLOWS, buku terakhir pulak ade lah buku peraturan mahasiswa UITM, dan majalah  terakhir ade lah GEMPAK..


nama penuh anda:
SYED MOHAMAD AFIQ BIN SYED SHEIKH.






antara mak ayah mana korunk lebih mesra?
mak kot.. sbb salu mintak die duet nak kua.. tapi ayah saya COOL giler.. soo mmg ta brape nak mesra laa.. just kne act cool jee kalo ngn die..HAHA..




nama kan org yg betol2 anda ingini dalam hidop anda?
haihh..kne jujo ker?? ta nak! ta nak! ta nak! heee.. saya x jji pon yg saya nak jujo kan? tapi yg pasti org yg saya btl2 ingini dalam hidop saya adelah seorg PEREMPUAN..HAHA!




adakah anda basoh baju sendiri?
nope...mase kat uitm dlu saya basoh lah sendiri.. skunk mak kott yg basoh kan.. haih.. x berdikari betollah buda nih.. -.-




dimana kah tempat yg anda btol2 nak pegy?
ikot angan2 nak pegy jepang! nak tngok pokok sakura.. n mcm2 lagy suasana yg mcm dalam anime tuh... tapi untok yg saya rasa saya btol2 nak pegy wat mase terdekat ni adelah.. LOST WORLD OF TAMBUN... dah! ta  paya tanye kenapa....-.-




top 5 lagu yg anda selalu dengar:
ROMANTIK by HUJAN
KIMIA by MELDA AHMAD
STRANGER NIGHT by SUKA NO.23
FAVORITE GURL by JUSTIN BIEBER
SOMEBODY TO LOVE by JUSTIN BIEBER




5 bloger yg anda nak tag:


MURNI
CIK MEI MEI
AFIQ SYKES
FARZANA FARZANTO
NURUL AMIERA








p/s: saya mengaku statement d,atas semua ade lah jujur.. dan x de tipu2.... dan kalo saya tipu..sebuad lori cadbury akan terbabas dan langor pokok besar depan rumah saya dan coklat2 yg ber kilo2 tuh akan terpelanting dalam rumah saya..HAHA.. mcm choyy.. 







2 comments:

AYAI said...

menarik menarik !! :D

Nadee Dulcet said...

hahahahahaha lawak siot