TABUNG SYILING

Sunday, February 6, 2011

JB click 2011


hah..smlm aku pegy JB click.. dkat istana garden JB..haih...syok gile lah..sifu2 yg aja kiteorg pon sempoi gile kott.... soo aku nak laa kongsi ngn korunk ape yg aku snap smlm..yg tak brape nak cun tuu... ye lahh...aku noob beb... oke..korunk tngok lah ea...


ni aku pakai DSLR han jee... (kawan baru aku kat sane)














haaa..mase ni kiteorg tenga blaja tekik potret..n aku rase mmg ni kot...yg aku paling minat..n paling terer..HAHA..choyy lebih..




dan...ni pulak pic yg han amek sendiri..die terer wa ckp lu..haaa..




dan ini pulak..pic kami sume..selaku kumpulan 1..even kiteorg jmpe kejap..tapi kiteorg tak de snob ke ape..tp yg ta bes..ade beberapa ekOr minah yg mengedit dan bajet HOT..dan aku rase nak amek jee kasot VANS yg aku pakai... baling kat kepale sekor2 minah berkenaan..HAHA....sumpah..menyampah gile doe!








dan bengkel aku tak abiz setakat siang jee..malam tuh ade lg..night shoot..dan mmg lepak siakk..dr istana garden jb uh...kiteorg menapak ke cs tok naik cab ke danga bay... mase 2 ren dah ta de... hmm..sdey jee..die laa yg kurang kan tnsion aku pade minah2 gedit kat stu...die x de..haih..pening siakk kpale aku.. tapi mmg best nite shoot..meh aku tnjok ape yg kiteorg blaja mase nite shoot uh..tapi gmba2 ni..sifu2 situ jee yg amek..sbb tu cun..tngok tao... 




hah... aku smpai umah pkol 1 lbeh..dan sumpah..penat gile beb..rase cm nak bunoh diri.. tapi bnyk yg aku blaja kat sane nmmg best siakk kat sane...even ade moment yg mcm siyall..tp die ttp superb!...a special thz to atok,cek nek,rahim n sifu2 lain yg aku ta igt name nye..HAHA...dan 1 bnde yg aku RESPECT gile kott..bile ade 2 org gegurl yg mmg sememang nye HOT dan MARKET.. tapi dieorg hormat abg2 kat situ beb...na balik die salam kiteorg wa ckp lu...haaa... bkn mcm segelintir yg menyombong giler tuh beb..aku ta kesa la kalo tak salam pon.just jgn la tnjuk konon nye korunk hot kan?? fux gile kott buda mcm tuh,... JB click antare event yg aku rase gempak siakk....n pade kawan2 baru aku kat sane..(tak termasok minah gedit uh..-.-) u guyz are really99 COOL! thzz amat!




p/s: aku pon ta sangke aku sidikit berbakat dalam photographer nih..(perasan).. soo..lepas ni..kawan2..sape yg nak kawen ke..nikah ke..tunang or ape2 lah event yg memerlukan photographer..bole lah...ckp kat aku..aku cas mura jee..( baru belaja dan gebang..siott jek kan??)HAHA!

3 comments:

LITTLE SIST said...

ala, x smstynye sume x gti, bljr pelahan2 pas ue teror la, lw nk teror tros cm ne ckgu2 tu nk cri mkn.. hehehehe pas ni mek pic sarah la yek

elle said...

eh , beb :)
sape pmpuan yg kaw menyampah uh ?
ak ke ?

HaVoCaHoLiC!! said...

hoi!
ape plak..kao okee jee aku tngok..kalo kao ta oke.. dah lame aku tgl kao..ta hingin nak naik cab ngn kao..HAHA