TABUNG SYILING

Sunday, February 27, 2011

Jar of heart

I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost, anymore
You lost the love I loved the most
I learned to live half alive
And now you want me one more time
And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are
I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms
And learn to live half alive
And now you want me one more time
And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are
Dear, it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back
And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all
And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all
Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?

oke lah kawan2.. ntah..malam ni.. secara siyez..aku rasa sayu gile bile aku denga lagu nih dekat utube... than.. aku teros carik lirik die.. aku tao..aku rase.. dah dekat beratus kali..aku dnga lagu ni.. sbb dlu lagu ni pena jadik sountrack blog budak ersya... tapi.... bile aku btol2 bace lirik die..haihh.. mmg sangat sedih... tacing sgt2... n bile aku dnga lagu ni..sambil bace lirik die... aku ter-igt insan2 yg dah buad aku bahagia,sedih,menagis,ketawa, jatoh,bangon n mereka sume dah aja aku mcm2 tentang kehidupan dan CINTA pada aku,... and inside one of them, they have a PIECE OF HEART of me...  n kalau bkn kerana mereka jugak lah,, aku tak kan jadik diri aku yg sekarang ni... nak tao sape mereka? OK.

oke..ni my 1st couple..name die.. NURAYU FAZURAH, die aja aku mcm2..n pemberian aku yg pertama kepada seorg perempaun, buku bertajuk PANDUAN MENJADI LLKI DAN WANITA SOLEHAH,.tapi lastly, die tgl kan aku yg sememangnye sedang terlalu berharap pada die, mase tu.. 11 ramadhan 2008, pukol 9.59pm, n aku sedar..mmg silap aku dlu..terlalu mengongkong die,  sampai die rimas dgn aku, n lepas die tgl kan aku...aku teramat lah menderita, n kawan2 baik aku je..yg tngok n tao mcm mane terok nyee aku mase tuh. tapi, aku jugak berterima kasih pada die,, sbb aku aja aku..ape itu erti kecewa,gundah,sedih, dan kerana die... aku belaja mcm mane nak bangon balik lepas kite dah jatuh sedalam-dalam nye... thzz sangat2 awk.. :)

"I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost, anymore
You lost the love I loved the most
I learned to live half alive"



oke...ni my second  cple selepas ayu... lepas 4bulan aku aku break..die muncul, even,,mase mule2 cple... niat aku..just nak game die, tapi tak sangke. hubungan aku dgn die, bertahan, selama dekat  3 taun.. (tapi mmg selalu break2 lah,,then cple balik)  mcm tu lah.. manusia yg sudi lalui mcm2 dugaan demi aku, spport aku, nasihat yg terbaik untok aku, tempat aku bermanja bagai,  lastly..aku terpaksa rela hati lepas kn die..akibat........................... hmm.. bia aku sendiri lah tao sbb nye..yg pasti.. bkn kerana kesalahan aku atau die, dgn die..aku belaja yg long distance relationship tak semestinye sekejap n tak mmpu buat kite bahagia.. :)
nisa...fiq sentiasa doa kan kebahagiaan nyca ea? :')
"Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me"



haaa..yg ni.. perempuan paling lame aku mencuba tok tambat haty die, 2 taun aku cuba mcm2 cara untok dp kan die..(dr fom 2)aku cube jadik llki terbaik untok die...aku berkorban sagala untok die,mcm2 lagy lah... then..aku jmpe ayu..(yg merupakan kurnia pada aku lepas berkurun aku berdoa untok dapat lupe kan die) n aku dp lupe kan die... tapi lepas aku break ngn ayu dlu... akhir nye..aku cple dgn die..tapi malang nyee... hubungan tu bertahan terlalu sekejap.. sekejap sgt2... dan die lah perempuan pertama yg dah buad aku menitis kan air mata...mase zaman aku baru knl cinta dlu... haihh,, nak buad mcm mane kan.. aku cinta kan org yg betol2 salah.. :)
"Dear, it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
Who do you think you are?"




haa.. yg ber-due ni.. cple aku selepas nisa... tapi antara hubungan yg x berapa menjadik... dan selepas mereka....aku amek keputusan untok teros single.. until now.. dan aku rasa.. tanpa mereka d,atas ni..aku bkn lah afiq yg matang...yg mmpu memberi nasihat pada org lain mcm skrg ni... mereka ni lah yg dah jadik kan aku seorg yg agak tabah dalam hidop ni.. :)
"Don't come back for me
Don't come back at all"


sebenar nye..lame sgt2 aku tak tngok gamba dieorg.. kat dalam lappy aku ni pon..aku hidden.. sbb aku agp ni sume mase silam aku yg agak gelap.. tapi.. mulai skrg..aku akan teros berfikiran positif pada dieorg sume.. sbb dieorg just bkn kisah cinta yg gagal dalam hidop aku.. tapi org mematang kan aku..untok jadik lelaki yg lebih baik pada family,kawan n GF aku yg akan datang..... ;)


p/s:  fiq... dah habis menjiwang?? sekali lagy kao buad entry mcm ni..aku tembak kao pakai B46..HAHA!



3 comments:

LITTLE SIST said...

wow, amat teror jugak berjiwang yek ??
haaaa~

Mr Danel said...

player

dila bahar said...

knp hide kan... nape tak delete??? hahahaaa.. ade hati lg yer...