TABUNG SYILING

Monday, February 28, 2011

daki GUNUNG,jatuh LURAH..penat dan sakit tak?

haa..oke lah kawan2... huh..huh..huh.. aku penat dah ni... yek laa.. tajok kat atas tu pon daki gunung dan jatuh lurah kan?? HAHA! aku tipu jee... bkn lah aku pegy daki gunung everest tuh... ta larat doe.. sejuk kot.. n kalo aku dah jatuh dalam lurah.. x de nyee..aku dok nak menaip entry skrg nih.. yg aku maksod kan lurah n gunung tu. manusie punye..
err... fiq.. awat lucah sgt ayat hang kat atas tuh??
der.................... lu bace dlu ape yg wa nak tulis bole x???
oke lah.. selalu gak aku..... opz bkn selalu.. tapi hari2 kot... aku jenjalan bkn dekat uptown tuh.... errr? gile kao.. aku nak hari2 jalan kat town jb tuh.. hangpa igt.. bapak ceq ni.. toke nomboq ekoq ka??
bkn................... aku jenjalan dekat photo org dekat fesbuk jaaa.. sedang jalan2 tu.. selalu jugak lah.. aku ter-stop........... sbb... perjalanan aku d,halang oleh 2 gunung yg ade lurah.. BESAR punyer!
kalo x gunung pon.. aku terhalang dgn tembok besa cine.. yg gebu...alaa.mcm gule2 kapas tuh..kalo nasib tak baik..jmpe lah tembok besa cine yg berbulu..HAHA!.
heyy, sory.. aku bkn baik sangat kott.... kalo nmpak pic2 mcm tuh,mcm lah aku nak tutop mate...lepas tuh tuka pic lain... heyy.. llki beb... org memberi..kite merasa.. btol x?? kalau x merase nnt...org kate x de adap en??HAHA.(statement mintak flying kick)
heyy.. gugurl..aku nak ckp kat sini.. setakat tayang2 hangpa pakai singlet dgn shot tuh.. hangpa igt hangpa demant lah ea?? ramai org im bagai.... haihh.. STOP lah... berpakaian mcm tuh.. tak menjamin maket anda pon.. oke lah.. andai kate mak pak hangpa yg tngok.. ape kate mereka? heyy... jgn korunk kene halau rumah sudah...

errr... bang.. mak pak saye, komputer pon die kate peti ais.. kalo dah kate mcm tu..ape tah nak tngok gmba saya kat FB...haram..ala.. dun wory lah..dieorg tak kan tao punyer... chill lah der...

BAPAK hang chill... even mak bapak kao x tao... cikgu2??heyy.. cikgu skunk pon.. ramai dah ade FB tao?  kawan2? alah..kawan saye spoting.. dieorg ta kesa pon...haaa okelah.. tapi ALLAH??
kao sedar x...ape yg kao dok tayang tuh aurat?  buda dajah satu pon tao kot bkk aurat tuh berdosa besa...
dan yg paling penting.... kao igt... llki2 yg tngok kao mcm tuh, dieorg nak ke buad kao jadik bini dieorg??
heyy.. se-terjal mane pon llki tuh.. die nak gurl yg baik lah beb.. bkn gurl yg dok tayang sane sini, if buad awek oke lah... at least bole jugak buad stock geli2  free en? kao x sedar ke.. yg gamba2  kao tuh..menaik kan nafsu llki2 yg dok tngok??kao tak tao ke? yg koruk dh buad budak innocent ni berdosa? (err..buda innocent tu aku lah)
der..... suke wa lah nak pakai ape pon... yg lu sibok  pehal?? lu tu bapak wa ker???
wei pompuan... lu igt wa ckp ni suke2? mmglah lu bkn sedara wa, tapi kan dah jadik tangung jawab wa, sbg sedara se-islam untok saling mengingati,at least wa dah igt kan.. soo dah  terlepas tangung jawab wa... skunk ikot hangpa lah nak sedar ke tak....    haihh.. tolong lah sedar wahai kaum hawa, TOLONG lah... sekali lagi..TOLONG lah....
tolong jangan rendah kan martabat anda.. kala anda dok pakai mcm tuh,  pecaya lah..mmg x de sape pon yg dok hormat kat anda,... even anda tuh ade barang yg BESAR punyer! pon... ek eleyy... tu sementara jee kot, da tue nnt, layut jugak en? soo, ape yg hang dp bile dah tua nnt? DOSA jek en?
sooo, try lah pakai tu... biase2 jek suda.... ta payah lah nak dressing over the top ni.... bukan kah islam mengajar kita supaya bersederhana? :)

hah.. kan sejuk mate memandang tuh... sylo jugak ape wa tngok?


p/s: awat entry ceq ni.. dah mcm ANWAR HADI?? haihh.. da kne anwar hadi disease lah ni??HAHA. choyy..

7 comments:

❀Hanim_RosLan❀ said...

stuju sgt2 der...tp..pakaian yuna tu..belum cukup sifat lg der...kaki dye tu mcm xpakai suar der...kalau baju x labuh..alamtnye,nampk la khazanah para wanita..btol x der??

myn :) said...

hahaha , baik pnyee statement ! :D

eqhaZIN said...

peringatan kpd kaum hawa :)
tenkiu bro :)))

fiqaliqa said...

nice entry :) tp yuna ok lah. *big fans of yuna :)
lelaki macam mana pn, cari yg baik jgk .....

HaVoCaHoLiC!! said...

haa.. btol lah..jean yuna tuh skinny sikit..
alaaa... at least x saket mate tngok kan?
dr org ber-tiup dan shot? XP

LITTLE SIST said...

HAHAHAH, nice lol entry ni

farzana ariffin said...

selalu nya budak sekolah yang baru nak up salu pakai gini! hahahahha. biasa lahh. BUDAK2.