TABUNG SYILING

Friday, February 25, 2011

Blog review mania oleh cik coolBLOG


oke.. segmen ni................................. err..jap2... CIK COOL BLOGGG!!! OOUUUHHHHHH..........
CIK COOL BLOG!! (adehh.... saket tokak den joret) ni segmen ker.... contest ke? pertandingan ni????
haih.. cik coolblog sebenar nye kapla die tak berape btol.. die x ckp pon ape bnde sebenar nyee bnde nih...
die just ckp suroh buad entry tajok mcm yg atas tu jekk... then die ckp..kalau  dah buad bnde ni...
nnt blog buda afiq ni akan masok dalam senarai blog "MESTI BACE SETIAP HARI"
alaaa..kalo aku tak buad pon.... mmg die akan bace blog aku ni setiap hari.. mcm aku x tao agak nyee...
die uh secret admire merangkap silence reader aku.. en?? alaa.. mengaku jee lah cik coolblog.. lg nak tipu2 en? HAHA!
lg sekali.. statement  mntak flying kick... -.-

dah.... die pon kate  ta payah wat panjang2.. sbb die x bg duet pon... haihh.. mmg kedekot kan cik coolblog nih en???
err..fiq?knape dah tao x dapat duet..kao buad jugak doe?
haihh.. sbb... aku x de keje pagy2 ni lah.. tak tao nak update ape... atleast ade jugak update kan tok hari nih?? buad ade2 jee...HAHA...

p/s: x de! saya tak kire.. sy nak jugak duet lepas buad entry ni... kalau x... haaa.. tao lah.. (sambil pegang pisau rambo n tenong cik coolblog tajam gile)HAHA.. choyy.

No comments: