TABUNG SYILING

Friday, February 11, 2011

25 ramdom SHI* about me

yeah..buda afiq ni kne tag.. oleh manusie comel bernama cik mooni..  murni..ohh... murni...asal lah kao tag aku en? aku malas siakk nak pikir...25 plak tuu... oke lahh..nak ta nak...aku buad lah jugak en?



  1. nama d,beri syed mohamad afiq bin syed sheikh... bapak aku keturunan arab..dan mak aku..err..melayu kott..sbb aku ta pena tanye plak keturunan mak aku sena nyee... HAHA
  2. seorang yg sangat  malas gile kott.. selalu mak aku bising sbb kemalasan  aku..dan mase aku tenga tulis bnde ni pon..mak aku masok bilik pas uh jerit...'fiq! kao ni mmg btol2 kelebang lah... tempat tido sendiri pon x kemas' see?
  3. aku pernah bergelar mahasiswa kat uitm segamat.. dan oleh sbb aku ni genius sgt.. dalam mase 2 mggu aku dah graduad.. hah..faham2 lah maksod aku yekk..HAHA
  4. i,m addict to black... n almost all my stuff is black kaler.. 
  5. i,m gud foe nothing.. -.-
  6. satu perangai aku...if head set dah melekat kat telinge aku..aku akan melalak ikot lagu..heyy..pegy maty la kalo sore aku mcm katak ijau pon.... ta pcaye g tanye buda gay.. bernama zulfaqar&zulhamizan uh.. 
  7. hah...cite2 aku? aku nak jadik journalist or photogrpher or graphic design or director or penulis lirik dan cita2 terakhir aku..mugkin cg kott.. aku ta nak kehidupan aku nnt... keje kerajaan, makan gaji tiap2 bulan, dan bile dah tue trime duet pencen je..aku ta suke mcm tuh..
  8. aku bukan lah seorg remaja yg berwawasan..so..para gegurl..jgn lah berangan nak kawen ngn aku... sbb aku ta kan pikir pon mase dpn aku..ape yg aku pikir adelah..ape perlu aku buad dalam mase 1 jam akan datang or paling lame 3 hari akan dtg...soo?
  9. aku bnci kott berkawan dgn llki or perempuan yg sweet talker..or bajet pandai.. tapi sena nyee die bodo piang..
  10. aku bnci org yg pndang rendah pada org lain..kao igt kao uh PERFECT sgt lah en? 
  11. aku suke minom air TEH AIS,dan coklat blog....
  12. aku suke makan burger  prosperity
  13. life aku ni..x de laaa menarik sangat sebenar nye... biase2 jee.seorang remaja 19taun, yg suke online FB,suker berbloging,denga music,gile kan gajet2 terbaru dan suke maen game....huh..i wonder..kan best kalo life aku mcm justin bieber en??HAHA..choyy lebih
  14. aku minat gile kott dengan JUSTIN BIEBER,JONAS BROTHER,MILEY CYRUS, TAYLOR SWIFT,
  15. dan aku jugak menyokong industri muzik tempatan.. aku minat gile dgn HUJAN,BUNK FACE, MEET UNCLE HUSSEIN,MALIQUE,ALTIMETT,ANA RAFFALI,YUNA dan BAND2 INDIE YG SUPERB!
  16. aku dudok d,joho...dan aku rase negeri ni laa..yg terhabad among the otherz! yeahh!
  17. aku ade beberapa bestie yg aku rase... dieorg lah oksigen aku..name2 mereka adalah. zulfaqa,zulhamizan,azri,renica,mei mei dan ersya.. 
  18. yeah... aku da single untok setaun..n dlu pena lah terpikir nak carik awek.. tapi skrg dah x lagi kott.. mugkin aku akan mengekal kan title single ni untok 2 taun lg?? HAHA..ayat mcm choyy..
  19. i,m not the SWEET talker..or spesis llki yg rajen untok mengayat gegurl..sbb aku bkn player..
  20. aku x rajen ber-SKYPE..sbb aku pakai beruk band...soo tenet aku ade limit siakk.... huh..tggu lah..bln dpn aku pkai yg TM kott.. baru bole skype 25 jam... HAHA
  21. aku suker melepak..haihh..suke hati korunk lah nak ckp aku ni remaja rosak ke ape en? dh aku minat untok berbuad sebegitu... melepak adelah terapi untok aku..HAHA* mcm choyy..
  22. if ade org yg buad taik dgn aku... aku mmg ta kan balas dgn berak kat muke die.. sbb aku ta suke memberat kan kepala aku dgn mimikir kan perihal manusie2 yg bermasaalah mcm uh..just GTH jeee lah dude.. 
  23. aku suke merepek, dan merapu rapu...coz i hate 4 being siyez...u got it??
  24. murni....aku penat nak pikir dah..tolong lahh..dah kering idea aku nak tulis ape lg nih??
  25. oke..nasib ni yg las..aku nak ckp..kesimpulan nye..aku ni COOL..(sambil angkat kening belah kanan) aku COLL uke..igt uh?


haih! habiz pon..penat siakk aku tulis bnde merapu ni..oke2..meh sini..aku nak tag org lain pulak...

CIK SARAH,CIK FARHANA,CIK EMA,BUDA ERSYA, dan  ABANG MALI... hah..amek kao...pikir laa bnyk2 yee buda... ^^

2 comments:

M O Y M O Y said...

bhahahahaha...cool babe!
pasni aku nk tag kt ko utk 100 plak..
"100 ciri2 awek idamanku"..
hahha..

LITTLE SIST said...

hahahaha, jaat kan fiq? saje nak dengki lil sist kn? aigooo,, macam kura-kura nk fikir ni