TABUNG SYILING

Tuesday, January 18, 2011

wikipedia dari si bad..

  1. .kebanyakan budak melayu d,fesbuk bnyk mengondem kan org... dan b,angapan diri nye.. yeah... HOT.....
  2. kebanyakan cple d,fesbuk... suka bercakap pasal cple mereka d,khalayak ramai.. dan bila mereka break... mereka akan mencaci maki pasangan mereka sesuka hati mak bapak tiri mereka sambil berlagak yg mereka betul dalam itu dan ini.. tanpa menyedari.. budak2 cool d,dalam fesbuk tngok mereka macam org bodo tak de maruah...
  3. PEREMPUAN2 di fesbuk suka menggunakan ayat2 yg sedemikian.. yeah... aku ta hot mcm kao... kao hot kao cantik..aku huduh..ekkk..eleyy.. kao pon cantik jgk.. x de reban mane aku tengok.. sebenar nye...mereka2 memerlukan pujian.. dan mereka terlalu hipokrit untok mengaku.. kao dudok diam2 suda..if org tengok ao cantik..org puji laa..uke?
  4. perempuan2 d.fesbuk ataupon d,luar.. yg berpendapat diri  nye too ta hot.. ta cun..akan menguna kan kelebihan diri nye yg laen untok menarik perhatian llki.. termasok memberikan barang nye.. yg BESARR punyer..pada golongan llki yg sangat peka ke ataz perempuan yg memberi kesempatan.. heyy... ta paya laa tnjok kao 2 desperate sgt..smpai gadai maruah bagai.. if tade BF sbb kao too ta chantekk. haaa.. rlex suda.. fikir yg tuhan mmg akan berikan jodoh kat kao satu hary nnt.. at least nnt..kao dp BF.. BF kao sayang kao bkn sbb kecantikan kao..tapy iklaz chenta nye pada kao.. weewiit!
  5.  kebanyakan blogger yg tak ori..akan suke2 mengopi dan mengepaste ayat2 dari bloger laen or internet semata mata hendak blog die bnyk follower...
  6.  kebanyakan LELAKI2 d,fesbuk ssangat la cool.. nak tao kenapa??? mereka tak de caci maki awek mereka d,fesbuk if gado... mereka takde gedik2 cerita pasal problem dieorg dan d,post d,status... bia sume org tao problem mereka... mereka juga tak suke menunjuk kan yg mereka sdey d,fesbuk..dan mereka akan selamber jep online sambil bermain ninja saga,poker atau midnite club city....
  7. segelintir llki d,luar..atau juga d,fesbuk.. sangat laaa mengedik.. dan berlagak jugaa.. mencerita kan kekayaan mereka..ape mereka pakai..apa mereka bawak untok ke KILANG setiap hari...dgn nada cerita yg sangat gebang... dan satu lagi fakta menarik... mereka akan mencerita kan nye pada perempuan2  sahaja... sbb kalo dgn llki.. mereka akan kene maki kao2 punyer... if perempuan plak. mereka akan d,kagumi.. hoyeahhh!
  8.  KEBANYAKAN budak2 melayu d,fesbuk suke menguna kan perkataan2 sopan yg sedemikian... f*c*!k*Ma*! c*bA*! sia*, shi*! etc... sangat menunjuk kan budaya bangsa yg bagoz.. nnt kalo anak mat saleh bace... mzty die kagum... mzti die akan tanye mak die... cm ni..mom..one of my facebook friend from malaysia say puk*ma* on her status..what is that mom??mesti mat saleh too tercengang.. sbb ayat too dalam kamos bahase melayu pon tak de...
  9.  kebayakan bloger budak sekola suke menceritakan kejadian2 yg berlaku d,sekolah atau d,banda tempat mereka lepak.. seolah2 blog mereka satu diari.sampai cerita mereka tu berbelit2.. cth~ aku ddk sebelah die.. die nak pelok aku...lepaz too tak jadik.. aku pon tarik tangan die.. die wat2 tak tao je.. die pgg2 belakang aku,,, aku senyum.. lepaz too.. lokman(bkn nama sebenar)  jerit2  sweet cple laa..ape laa..aku malu siot..rase cm nak bunoh diri...=,='. sumpah aku ta faham!
  10. kebanyakan llki yg IM perempuan untok tjuan mengorat akan megemuka kan soalan yg same.. mcm buad ape.. da mkan dan macam2 lagy soalan kurang bijak yg sangat bosan d,jawab oleh perempuan yg hot.. yg soalan tu dah tntu nye ade  kat dalam info profile fesbuk perempuan sedemikian..
p/s: sory laa if ayat2 aku pedas mcm burger proSperity to..dan aku harap profile fesbuk aku takan ade mane2 org YG blog lepas ni.. HAHA..  (mcm aku kesa)

2 comments:

LITTLE SIST said...

SARAH SKE YG NO.10..
HAHAHA
menci ahh owg IM cm ue..
agreed sanad n no.10 ue

HaVoCaHoLiC!! said...

haha..mmg laa..
sbb mmg dah tak tao nak ckp ape kann..
tok ngowat org tuhh..hehe