TABUNG SYILING

Thursday, January 27, 2011

Si HeLLo KiTtY MEreNk

haa.. sape buda sesat ni? sejarah kan?? blog aku.. sbb ni 1st time aku letak gamba gegurl.. HAHA! actually.. aku kutip minah ni dkat fesbuk... aku suke dgn entry2 die kat blog die.. sgt sopan beb... mcm perempuan negro terakhir... dan..selepas si milla tina.. blog die lah yg memecahkan perot aku kalo tgh2 malam bace.. sena nye.. baru 24 jam kott aku add die kat fesbuk.. tapy aku follow blog die..dah dkat semiggu dah... nak kenal ngn die??
haishh..aku nasihat kan JANGAN LAH! sbb.. brutal gilee kott buda kecik ni,,, baru f2.. tapy pangai.. haishh.. ta tao dah. aku nak ckp ape.. melayan kapla die pon dah nak jadik gile..
name die......... haa.. name die bole tahan sdp laa.. mcm oreo tuu. Ersya Niknam Moghaddam.   dan die buda KL..die suke mencarot lah sikit2..  tapy dalam keganasan tu.. suke hello kity  wa ckp lu.. kalo tngok blog die. mak aih.. tampal2..kaler2 beb,,haa.. igt ganaz sgt lah kann... =.=.. lg 1,  die amat meminaty topik2 yg berkaitan dgn berak... dan yg sewaktu dgn nye... tak pecaye?? oke.. jap aku bg bukti...
 haa..tngok.. dalam IM chat.. sempat lg tuh...  haish.. tp at least die x plastic kan... n i wonder... mcm mane lah die..if 1 hari die jadik Ersya Niknam Moghaddam yg lemah lembot..berbudi bahasa dan tak suke mencarut..lebih sng ckp.. menjadik seorg perempuan sejati lah! haishh..agak nye... market die..mesti mengalah kan president OBAMA kan?? 
.. HAHA! oke lahh..aku ta na lah taip pnjg2 pasal minah ni.. nnt cair plak die..kne puji lbeh2 dgn aku...
tapi siyez.. aku suke bace blog die.. sbb die tak la jiwang karat melarat mcm sesetangah org tuu..yg tuliz blog mcm diari.. dan bloger mcm ni lah.. yg baru d,name kan bloger.. woot woot!


p/s:aku suke la kawan ngn kao! dan satu pujian untok die...kerana menjadik diri sendiri.. heyy gurlz.. keep ur style smpai kao beso yee budak! HAHA. . .btw..aku  x tao nak letak sountrack ape dah tok post yg ni... lagu ni oke kott,...



1 comment:

Ersya Niknam Moghaddam said...

babi kau kutuk aku ,
thanks <3 muahhhhhhhh