TABUNG SYILING

Monday, January 17, 2011

SeGmEn BuDaK2 JoHo

yeah... segmen ni terbuka pada semua blogger2 joho yg rase die bertuah d,bumi joho ni.....
care nak join segmen ni..sng jee kott... 
1)anda mesti lah ddk d,johor melebihi 3 tahonn...
2)copy gamba joho d,ataz tooo.. dan link kan entry anda di SINI...
3)serta kan pendapat2 anda untok keterangan2 d,bawah.....
4)tag kan 5 org kawan anda  yg semestinya org joho jgk.... 



1.knl kan diri korunk.. dan ddk joho kat mane.. dan betapa istimewa nye tmpat korunk ddk too..
2.ape tempat lepak paling best kat joho ni..yg korunk rase dkat USA pon tak dp...aha..
3.senarai kan tempat makan kat joho ni yg koruk pena pegy..dan rase mcm mane sdp nye makanan kat stu yg takde tmpat laen bole lawan,, besrta killer menu die skali...
4.jawab soalan ni...... adakah korunk bangga menjady anak joho?? kenape??
5.apa pendapat korunk tentang generasi muda dkat joho skunk ni..... 


yg d,tag...
KIdd 
Rin    
murni 
cha mei mei  
indah
dan semua budak2 joho yg nak join.... 


 hope segmen ni akan dapat memberi lebih bnyk maklumat tentang negeri johor ini..
yeah!! 

8 comments:

Chaa Meimei said...

aduhhhh resah betul aku kalau kena tag nih..taktau nak buat post apa

HaVoCaHoLiC!! said...

aha... rlex suda.. weii..
buad tao mei mei... jgn kecewa kan aku..
woot woot!

Mimi Radzuan said...

http://akumimithegadis.blogspot.com/2011/01/segmen-budak2-joho.html?zx=b818feedc28c4449

akulah E-ra paSha said...

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/01/segment-budak2-johor.html

E-ra da join cini k..=)

~SYAZ~ said...

hai!! syaz dtg nak join ni :D

http://syaznursyazani.blogspot.com/2011/01/segmen-budak2-joho.html

dilah_buzz90 said...

http://dilah90.blogspot.com/2011/01/segmen-budak2-joho.html

nk join ini..=p

IKA ♥ said...

tengok lah :)

http://snowcherry91.blogspot.com/2011/01/segmen-budak2-joho.html

tenkiu :)

khidupan kuh said...

fit na join gak.. :))

http://www.fitluvlygurl.blogspot.com/