TABUNG SYILING

Tuesday, February 1, 2011

PEREMPUAN...ohh..PEREMPUAN..

haa..kenape aku tulis tajok cm ni?? oke..aku nak story laa..pengalaman aku berhadapan dgn pelbagaiiiii... gelagat kaum perempuan yg aku jmpe... dan setelah menemui konklusi... aku dah jmpe...klasifikasi kepada spesis2 perempuan melayu  era globalisasi kini...(hah! amek kao..aku dah kua ayat saintifik aku)... oke lah...sebelum tu..aku nak ckp.yg aku tak memburok kan mane2 pihak...aku just bercakap menerusi pengalaman, dan penglihatan,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! (tarik nafas jap) perempuan ni terbahagi kepada 3 jenis..meh aku describe sume jenis perempuan2 nih... oke....


perempuan HOT:
gegurl cm ni kan..kite selalu jumpe kat fesbuk tu...yg suke maki2 org kat status FB or bloger untok kelihatan HOT tu laa...ta igt??alaaa yg cun gile tu lah... (lepas edit kao2 punye la gamba die kat picnik)....yg dok tayang sane sini.. pandang kanan..lurah gunung bedah(bkn nama sebenar) pandang kiri..nampak ketiak senah(bkn name sebenar gak)  dan bile teros  jee..dun belok2.. nampak pulak betis si joyah(hah..ni pon aku men tulis jee)..mmg lah maket dan hot kan?? yg selalu tulis kat status... u all..jgn la IM dgn i... i rimas laa..ni pon dah dekat 97 IM i layan tao... ishh..bnci la u all nih!  haa... lebih kurang la cm ni..haaa..longkang ta molot aku? longkang giler kan?HAHA!  haih.. aku x nafi kn laaa...mmg kadang2 kaum llki ni..mcm kurang bijak sikit bile bertemu dgn perempuan2 sebegini..dah tao die tu HOT,cun,lawa,menarik bagai...
ta paya la kao nak IM die..dan tanye soklan2 bodo yg kurang bijak... mcm budak sekola F1 tuh.. buda sekola F1 skunk pon dah malas nak jawab soklan mak nenek kao tu.. mcm dok mane,da makan,da berak, bagai.. dan yg perempuan pulak...ta rety nak menjaga hati org lain..fesbuk ni public cik akak oi..jgn la kao nak publish kat wall yg ramai sgt org chat ngn kao..haih....konon nye dah maket tggi sgt laa..jejak market kat CROSSOVER  CS... kalo korunk bosan dgn llki mcm tuh..ape susa..slowtalk.. ta pon maki troz die kat im tu... ni tnjok kat public... ta paya laa na hipokrit...aku tao korunk pon melayan yg market2 jee kan?? yg  jambu2,tngok gamba profile pakai leather jacket..haa.. llki mcm tuh korunk layan laa..kan3??  heyy..sory...aku ta de lah nak kutok sape2... dan aku tao jugak aku ta de lah market sgt..dan aku pon x de la selalu chat dgn perempuan2 market... sbb..aku sendiri x kan chat dgn org yg x brape nak penting dalam idop aku..soo..sape2 yg IM dgn aku tu..yeah.. i need u all... dan mmg korunk pnting dalam idop aku..
dr sudut luaran pulak..perempuan2 HOT ni..mmg la market kott..kalo pegy lepak kat mane2 mall msti ade bunyik burung stim nak pepe*(opz! tercarot dah aku) soo, mmg sng lah mereka2 ini nak menukar2 pakwe dan scandal kan??dp yg hensem2 plak tuh.... haaa.. tapy..ade 1 nasihat untok u all... bnde yg ade kat korunk 2 pnjaman..soo gune laa elok2 k? jgn lua org tngok perfect..tapy dalam..haih.. mcm jamban kat basten larkin tuh...




perempuan yg BIASE JEE
HAHA...aku rase x bnyk la kott aku tulis pasal yg ni... mmg lah...aku tulis biase..tapy susa nak carik perempuan yg mcm ni.. sbb kebanyakan perempuan skunk mmg nak jadik luar biasa... nak maket punye pasal kan??  perempuan yg  mcm ni..selalu nye..normal..have a normal life, normal fren,normal attitude n normal relationship..wei...jgn igt mereka  ni membosan kan... mmg laa..kalo buda2 skunk pgl mereka skema... tapy life mcm tu laa.. yg lebih sng..x de susa mane..yek laa.. biase nye mereka ni pandai2..abiz spm.. pegy ipta or matrik..lpz tu sbg degree.. lpz tu... keje bagoz..dp gaji besa..lepas tu..jmpe llki yg baik dan beriman..kaya plak tuh..lepas tu kawen...nnt dah ade ramai anak..anta anak kat sekola mahal..nnt anak jadik org berguna untok negara..lepas tu anak dah besa... die dah tue..pegi haji..lepas tu teros kan idop dgn normal..sampai akhir hayat..haa.. x ke mcm best je kite denga tu??




perempuan yang COOL
hah..that my taste... COOL? mcm aku ker?haaa..mmg lah kan..aku kan cool...(choyy jee lebih budak afiq ni)
perempuan mcm ni pon..susa jmpe gak..sbb......mereke ni sangat cool dan menjadik diri sendiri.. .. ckp ape mereka rase kan betol..x de lah meng-gedit yg terlampau.. dan mereka bebas buat ape mereka nak..tanpa pikir kan org lain.. aku tabek dgn buda mcm ni sebena nye... sbb...bole menjadik diri sendiri..dan mmg selalu nye..org yg mcm ni..tabah..dan bole menyelesai kan ape2 problem die sendiri.... dan berani jugak exspress diri mereka.. dan berkata.. YEAH..I,M WHAT I,M weewit!dan aku percaya..mereka bole menyepak lelaki yg try untok membuad mereka rase x selesa...HAHA!




p/s:hah..dah la tu..pukol 4.08am dah ni...dan aku ta bole tido..tu yg aku buad entry yg mcm longkang sikit nih..dan ade sape2 yg nak blok FB aku?haa..pegy la..mcm aku kesa lah setakat kehilangan fren tuh....btw..cun kan gamba SNSD kat atas tuh??haa..aku pon x tao knape aku letak pic dieorg..minat sangat kot..haha,
oke lah..dadaa!

2 comments:

LITTLE SIST said...

X MEN LA NK BLOCK2 AFIQ KN?
hahaha, sarah didalam catogeri mn yek? mw tw gak

HaVoCaHoLiC!! said...

ermm..sara..
categori numb 2 tu kott..
HAHA