TABUNG SYILING

Sunday, January 30, 2011

nak mintak maap!

oke lah..aku nak story sikit... yg..baru2 ni aku ade kacau hidop sorunk manusie.. sampai die rimas dan ta nak kawan dah ngn aku... HAHA! siot kan aku? to si buda merenk erya.. sory tao? oke..aku jji ta nak buad lg dah jadah haram tuu... aku tao.. kao mgkin mcm dah rimas n menyampah gile kott dgn aku.. sekali lagi..aku mintak maaf... sebenar nye.. krdt aku bnyk gile kott..2 yg aku ta habis2 gatal tgn nak call2 kao.. sampai kao rimas nak mampoz yee?? HAHA! k lah.. aku ta tao nak ckp ape dah ni... dan aku rase pon.. mcm x de motif aku pos jadah haram ni..oke lah. dadaa! erya..sory tao? heeyy ersya.. .sory...soryy... very2 sory... ehh..ersya.. sory ea? ersya! sory tao!! k lah..papai.. =)



p/s: malam td kan..aku semalaman x tido.. maen ngn awek aku...sdp siakk.... bnyk kali kiteorg game..smpai x larat aku maen ngn die dah... (xbox 360) =P

No comments: