TABUNG SYILING

Sunday, January 16, 2011

Kami bnci israel!


Saya telah menyertai kempen 'Anti Israel' dan dalam usaha untuk mengumpul feedback daripada para bloggers tentangpandangan anda semua mengenai kekejaman Israel. TOLONG sebarkan perkara ini kepada seramai mungkin umat Islam. Kempen ini tidaklah mendatangkan kesan yang besar kepada Israel akan tetapi sekurang-kurangnya kita mengusahakan sesuatu. Semoga Allah merahmati usaha yang kita lakukan dan membuka mata kita semua akan kekejaman Israel Laknatullah. Insya-Allah.


1. Copy banner & intro di atas dan buat 1 entry bertajuk "Kami Benci Israel!".
2. Mulakan entry anda dengan " Saya benci Israel kerana . . . . . "
4. Akhiri entry anda dengan " Harapan saya supaya . . . . "
3. Linkkan entry anda di klik sini!
4. Tagkan entry anda kepada sekurang-kurangnya 3 orang.
5. Entry anda semua akan di siarkan kembali di dalam blog ini.
6. Terima kasih :)


SAYA BENCI ISRAEL KERANA.... mereka adalah musuh2 islam sejak zaman para anbiya... mereka jugaa amat laa sangat kejam dan sgtt kedengki..... mereka jahat amat! fine.... jom kite igt balik zaman peperangan mase dgn nabi muhammad dlu.... mase too yahudi ta lah jahat sgt mcm skrg.. sbb dieorg pon berperang kat padang pasir.. n tak mengorbankan nyawe2 manusie tak b,dose.... tapy skunk... dieorg mmg mcm siyal plus gampunk... nak membunoh ta kire sape.. mcm org bacol ta de ko***... lgsong tade norma kemanusiaan dalam hidop.. tapy mmg dalam alquran pon ckp panagai dieorg mmg cm too kann...

HARAPAN SAYA SUPAYE....
sebenar nye.. tak de ape yg kite bole buad selaen b,doa... tok org2 pelestin supaye tak pernah goyah untok b,juang mempertahankan tanahair mereka..serta b,juang untok agame mereka dan juga merupakan agame kite... kerana mereka adalah saudara2 islam kite.... dan tanah palestin adalah tanah para nabi kite... yeahh! chill beb!
too israel jahanam.... mmg kao mng skrg.. tapy alquran ade ckp... 1 hary kao akan tmbang d,tgn org islam.. n hary 2 akan tibe jgk nnt.. yeah!!!

YG D,TAG.....
*mILLA tinna
*ouhh indah
*little sis

No comments: