TABUNG SYILING

Tuesday, January 18, 2011

Home alone!

yeah..entry kali ni.. msti korunk igt..penculik dtg ruma aku..dan nak culik aku kann..maklomla budak comel..haha! choyy! then aku kne kan penculik too smpai die insaf...tapi malang nye.. aku bkn nak cite mcm too pon...aku just bosan gile babi kat ruma..dan aku tak tao nak post ape lagi dah dalam blog aku ni...


ari ni aku dok uma sorunk.. sbb mak bapak aku pegy kwsp.. huh.. mcm siall.. boring gaban u no!
yeah.. i no u don no... bangon tido... bkk lappy... turon bawah..makn nasik ayam yg mak aku beli kan kat banda kulai.. aku naek ataz balik... dok bace blog si milla tina.. ketawe b,dekak kejap.. dan on9 fesbuk.. 5 minit skali aku post status baru yg ntah pape jadah haram...  bkk lagu all american riject kuat2 kat lappy.. menaip entry yg tak de motif ni...  dan lepas ni aku tak tao nak buad ape.. sangat bosan d,ruma hari ni..nak maen ps2.. haishh.. bosan.. sbb kejap lagi nak g bli xbox 360(belagak siot budak gemoc ni) .. yeah,.. aku nak ckp.. yg pale aku ta seserabot semalam setelah kne ceramah oleh cik renica.. dan sekarang aku pon belom mandy.. dan segala call yg d,buad ke telefon rumah aku..aku ta kan angkat..sbb aku malz gile nak turon...malas..malas...dan malas GILER!  mate aku mcm nak tido..tapy bile aku baring aku ta bole nak tido... haishh...  ape jadik la kt si budak afiq ni.. kalo mak aku tao.. kompom die da memekak dr bawah.. tanpa die ketahui..anak die kat ataz ni.... dok pkai headphone.. haa.. dan ade lagy satu berita baikk .. baru 4 minit tady.. mak aku call..die ckp yg duet kwsp bapak aku x dapat keluar ari ni..tapy bole keluar bln 6 nnt... yez! itu adalah berita yg sangat hebad.. sbb.. mmg ta dapat la aku nak bli xbox360 ari ni.. haa.. pdn muke..sape soh blagak gile td kan???(terpengaruh ngn blog si milla laa ni..sbb 2 post cm ni..) HAHA. .

No comments: