TABUNG SYILING

Tuesday, January 4, 2011

dari lensamata si badz

skunk ni... blog da mcm trend yg harus d,miliki oleh sume remaja yg nak ekpres diri die... pade aku...
2 satu bnde yg bole d,kire bagoz la jgk kan...
semakin ramai yg brani luah kan ape yg die rase..alami...
tapy.... 1 bnde yg m,buad aku nak t,muntah bile membuad blog skod..
bile ade someone tuh.. just criter...

'yeah..ari ni aku kua ngn pakwe aku... pakwe aku bli kan eskrim....haa.. kiteorg makan same2... aku sayg gile pakwe aku... b..i luv u damm much! jgn tgl kan bb ea?? plzz..i,m beging u...'

haaa.. lebih kurang mcm too laa...
heyy... sumpah..aku rase da dkat b,ribu blog da tuliz bnde yg same...
1st ly..aku bkn jelez dgn loving2 cple sume2 too... aku just nak rase nak t,muntah beb..stiap kali bace blog yg sedemikian...
honestly... dlu aku menuliz blog yg mcm too...
tapy... setelah setaun aku b,bloging... aku rase mcm meluat ngn sume tooo... kalo korunk yg ikot blog aku dr dlu2.. korunk mzty akan pasan yg bnyk entry yg sedemikian aku da buang....
hahaha.. rase sngat buduhh.. =,='
bloging is sharing.... takan laa...
org sume too just nak bace criter2 kao sorunk...
cm ne kao berak....
cm ne kao break... dan bnyk lg laa....
cube try something yg membeze kan kao dgn org yg biase...
jgn sume bntai same... dr dressing smpai laa ke bloging..
buhsan wokk...
try something different.. yg dp mengubah org yg bace blog kao tuhh... even perubahan tuh sikit... tapy at least org bole njoy bace blog kao....

hahaha~ apsal tibe2 aku jady p,kritik ni??
aku tao jgk blog aku pon.. ade yg tak kene dalam itu dan ini...
tapy aku akan try buad something yg laen dr org laen...
hoyehhh~

No comments: