TABUNG SYILING

Monday, January 17, 2011

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL..

HA! korang berminat tak nak join ?.okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu ya~

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011



p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..
tinggalkan link dekat entry ni ~ good luck ! 

oke laa... cik siti,,sy tanak ckp bnyk kat sini.. sbb mmg jarang2 saya dok join contest org... tapy oleh kerana saya telah dtag... sy join lahh...

jawapan:
kalo saya menang seratoz ringit... saya nak cik siti bagi saya satu modem maxis yg berdaftar atas nama cik siti...harge daftar modem 2 baru seratos kan??haa.. tepat dah..soo.. tak payah la saya baya bil tenet tiap2 bln..hahaha.. (jahat siot)

ni laa gambar itam putih saya yg burok laa jgk.. sy x de dalam gamba ni..sbb saya yg amek gamba ni... ^^


oke.. yg d,tag~

2 comments:

apisv2 said...

gudluck;D

siti fatimah said...

p.s: tengs join contest :) good luck !