TABUNG SYILING

Sunday, January 30, 2011

Cik SArah

aku nak tulis lah..pasal peng-komen tetap blog aku ni... rase best sangat kan bile org ade respon dgn tulisan2 kite.. rase ade jugak la..yg sudi membace bebelan dan carutan yg kite cube nak sampai kan..hurmm.. oke lah.. budak atas ni.. name die sarah..name penoh die aku ta igt pon..sbb aku tak de lah nak gedik2..tanye soklan2 bodo bile nak bercakap dgn seorg kawan.die ddk dekat jee..dekat kulai..n taman kiteorg bersebelahan..die baru abiz spm taun ni..dan sekarg die mengangur dkat ruma..kaye kott die..sbb harge aggur skunk dah naik.. HAHA...kat mane aku kutip die? haa..ni yg nak story ni... aku knl die..mase sekola agame dkat kota kulai dlu...knl?? tak jugak sebena nye.. selalu nmpak jee..maklom lah... buda maket..segan lah nak tego kan? haa. kiteorg stat berbual pon...sejak die komen status FB aku..yg mcm longkang sikit..HAHA...sara.......sara igt x? status ape yg fiq post dlu?longkang giler kan status tu..sampai ade 90 komen kat status tuu..haaa..  sara ni baek gile tao..haa..die prihatin... die lembot jee.. tapi kadang2 bile kegilan melanda...aku pon dah tak terkawal kegilaan minah sorunk ni.. die la yg selalu komen2 entry2 blog aku yg sesakai ni.. blog die cantik jee..ade pink2..haaa... ape? nak mintak tlg aku usha kan die tok kao?? dude..sara ni..dah d,taken laa..hehe..BF die hensem wa ckp lu...mcm mamat korea yg jambu2 tuhh....kalo die single pon..jgn harap aku usha kan tok korunk.. aku yg usha dlu..HAHA! sara..statement d,atas gurau2 jee tao..hee.. oke lah..sara2..we r a gud fren kan? hope kite bole jadik kawan sampai bile2..tao sara..tao2?.  =)




p/s: dlu aku ade kawan tao..name die sara jugak..die baik gile... tapy skunk die dah keje kat singapore..nak tao name pnjg die.. SARAVANAN..dalam npon aku save name sara jee..sampai ari tuu..aku nak hanta mcj kat sara yg ataz ni..aku terhanta kat saravanan.. soo skrg..aku dah tuka name contact tu..dr sara..jadik saravanan.. HAHA! bodo siakk... 

4 comments:

LITTLE SIST said...

hahahaha
kelakar la fiq ni, sarah nga muram durjana pun boleh gelak tau, klau nak tau, dekat sekolah cikgu suka panggil sarah, bila saravanan ada mesti dia pun pandang cikgu tu taw hahahaha.
BTW, sarah x market oke. market tu busuk la fiq, bau ikan, hanyir. yuckkk.. hahahahaha guraw je

LITTLE SIST said...

hah, lg 1 fiq mw tw nme pnjg sarah my name is
SARAH BINTI MOHD SIDIN (hahaha mn de pnjg) pendek nan panjang tetap nama nya, owez sarah

HaVoCaHoLiC!! said...

haha..market yg tu mmg ta best pon...
market org laen punye..HAHA

LITTLE SIST said...

tw pun x best,, hahaha sape suke market? pat ckp dia market, sarah ialah mall cz ske mall