TABUNG SYILING

Tuesday, January 25, 2011

Bile si COOL berJIWANG...

sebenar nye aku ni sangat2 lah COOL..aku bkn lah jenis llki yg post2 dkat wall FB.. ckp aku ni sdey lah bagai...aku bkn lah jgk org yg suke mencerite kan masaalah aku pade strangerz... haha! (perasan giler kan aku??) tapi.. aku just nak ckp..yg satu ketika ni..aku mcm tertarik dgn seorg awek yg sangat ntah lah...nak kate cun.. bnyk lg kawan2 muka buku aku yg HOT... tapy.... secara siyez..aku tertarik doe ngn die... haishh! damm! sumpah! aku tak suke giler perasaan mcm ni..  sbb aku rase mcm memakan diri sendiri... aku nak tydo igt...on9 FB igt die..dok tngok profile die jee..haisshh.. sumpah..aku rase mcm siyall giler kott... pena la jgk aku maen wall komen dgn die... dan chat2.. 2 pon sekali2... die.. emm..not bad laa.. bole d,kate kan dikalangan golongan yg tak brape nak jahat.. dan tak berape nak baik..that y aku suke kat die.. kerana die adalah diri die..(oiii fiq! jiwang giler  kott ayat kao!) haish..oke lah.. aku nak ckp yg sememang nye aku jatoh CHENTA  dgn awek  fb sorunk ni... dan sumpah! aku bnci giler bile bnde ni jadik kat aku... dan.. yg best nye...  die single mase aku knl die.. tapy aku yg bodo tahap gaban nye... sepanjang aku kawan ngn die..aku dok menganjing die gile2... dan lgsong tak mule kan 1st move.. bodo giler rite?? dan yg paling best..
selepas itu... dalam bpe mggu jgk laa..die dah tuka relationship die... kepada  in relationship with bla...bla..bla...  nokk..tao takk siap ade pic dieorg bersame lg kat CS.. mesre gitu..kis2 bagai.. hahaha.. senyum je kott..aku tngok dieoorg,, frust??? hey.. i,m mr cool oke??? pe brg frust2 ni... (ego lebey)  HAHA.. tapy yg pasti.. mmg aku ta kesa ponn... even perasaan cinta tu susa nak dtg dalam diri aku..just angap sbg... the part of shi* story as buda yg ta brape nak HOT.. 
dah la..malas aku nak taip panjang2 pasal entry  jiwang karat melarat ni...  rase na muntah doe..smpai kua taik ijau..... eeyyuucckk!!!


btw... perasan ta lagu ni mcm ade kne siket ngn perasaan aku ketika ini..yg mcm siyall sikit...
HAHA! choyy!

 

No comments: