TABUNG SYILING

Tuesday, January 11, 2011

the best damm thing from ben10


2010.. siyezz...aku ta dp smbot new year yg lebih baik...
sbb aku kat segamat pd tangal 1/1/11.. tok menunai kan tangung jawab aku sbg pengubah destini anak bangsa...
haha~ choyy....
ape yg aku dp adelah..penyerbuan rokok di dalam setiap kolej...
dan 3katon rokok telah d,rampaz... dan d,bakar...
n mase bakar ade letop2...
budak2 uitm pon.. jerit laaa.....
mcm tngok bunga api yaww...
berikot ade lah anugerah grammy aku pade taun lpzz...


*haha.. u no what... aku memula kan kerjaya aku kat econsave taman putry,,selepaz sijil pelajaran malaysia... dan aku menemui chenta 1st 2010 aku kat situ...weewitt!
yg merupe kan senior aku... psss...
sumpah.. hidop aku cm siyal kat sane..
tapy die laa..yg dok tanam bunge kat haty aku..
weeeewitt!

*yeahh...aku berjaya mendapat result spm yg hampehh amat pada mata sume org..
tapy merupe kan 1 pencapaian yg terhebad laa pad aku.. ecececece~
2a2b2c2d1e...
afiq... u r the champion! haha~

*aku dapat b,kerje b,sama bestie2 aku..
yg amat bahagia mase too beb! hidop yg seronok amat! yeah..setelah lame mencarikk.. akhir nye..
i got my life back!

*aku dapat iphone,psp dan laptop... yg selame ni.. aku nak...
siyezz... happy gle beb... tak pena terfikir hidop akan sesenang ni bile dah b,kerjaya...
huhaa~

*setelah setaun.. aku berjaya survive dgn llki yg b,title single... yeah! pade aku,, ta la terok mane
idop tanpa ade sape2 nak ni.. sangat happy...
kerana chenta ta semesty nye boleh d,temui
dr seorg kekasih yaww...

*aku menemui seseorg yg dp melengkap kan
jigsaw puzzle dalam haty aku.. secara siyez...
aku sngat ngam... dan serasi bile dgn die...
tapy malang nyer... die da b,punye...
huaa... kawan pon tape kottt...

*hoyehh... aku berjaya menghappy kan mak bapak aku..
bile die tao aku d melanjot kan pelajaran kat uitm segamat... n aku amat menghargai pengorbanan dieorg.. tapy aku dah wat taik sikit..
dgn balik uma selepaz semiggu kemudian...
sumpah.. aku ta nak wat cm too.. tapy ataz sbb yg mendesak...

*aku jmpe kawan2 baru d,uitm segamat...
jun,
yuz,
kanang,
faizal tahir,
shamir,
basyah,
wan
yeah. mereke2 mmg amat membantu dalam segala nye...
dan gile jgk.. dr pergaduhan... bole jadik mmber..
korunk........ cuty sem ni..... turon jb yaww!
mmg dieorg ta se cool bestie aku... tapy secara siyez
aku bole kene kanser prot tngok kedajalan dieorg!
even persahabatan yg d,ikat ta smpai bpe hary..
tapy we r the band of da brother! (wan kate)

(opz lupe.. na bg tao azam aku taun ni... .)
aam aku taun ni adalah untok menjady seorg yg menikmaty hidop die...
tnpa ade rase apa2 kekesalan.... dan jgk..
aku nak jady llki yg istimewa dalam haty seorg wanita..
to pon kalo dp laa.... hahaha~
chooyy!

No comments: