TABUNG SYILING

Sunday, January 16, 2011

jom berkenalan


1)buad antry bertajuk "SEGMEN JOM BERKENALAM"
2)paste banner jom berkenalan dalam entri anda..dan link kan entry ni..klik la beb!
3)jawab 7 soalan berikut....



1.apakah status anda...(bujang,kawen,duda..or what)

haha..uke laa... aku ni totally single... n still virgin.... ouhhh... sgtt private bnde too.... aku still mencari perempuan yg bole d,jady kan cple..seteroz nye bini... weeeewwittt!!!


2.cerita kan pasal diri anda (cth:asal,pekerjaan,belajar katna,bil anak.cita2, bla3)
ouhhh... oke fine.....asal aku... ouhh.. jap2.... aku pon ta brape sure laa.... asal aku mane.. sbb ade owg ckp... dlu.... mase aku tecik2 dlu.... kat hospital sultanah aminah... ade hujan meteor.... then... ade 1 meteor too..jatuh laa kat atz ribe my mom..dlm 2 ade budak... soo aku ni dr angkasa la kan.. 2 org ckp laa... mak aku ckp plak.... aku anak die..lahir d,johor dan membesar d,johor,majidee,senai dan kulaijaya..... dah2.. mase tecik aku sgtt gelap.. ta sangop aku igt! tapy aku kola menengah dekat smk taman putri d,mane mentality budak nye amat la brutal dan sengal..... tapy aku seronok kat sane sbb aku blaja mcm2... dr happy smpai la nanez2 sume2 too...paz spm plak..aku teje kat econsave kulai... herghhh! hidop aku t,sangat la terok amat d,sane.... aku bnci..lpz 2 plak..aku teje kat star ciniplez kulaijaya...
yeahh!! aku mlz laa nak cite pnjang2 kat sni..sbb bnyak aku post entry pasal teje aku dlm pos sblm2 nip.... aku jgk bakal pelajar d,uitm segamat lg beberapa jam...waahh!!! aku ta na pegy... tapy akibat desakan keluarga,,,aku terpaksa.. ... =,='. err..aku ta de anak,,, n aku ta nak mempunyai seorg anak pon buad mase ni... tapy kalo anak beruang,kucing,hamster.. dgn relahaty aku m,jage nye wokkk... ckp pasal cite2.... sebenar nye..aku bkn lah remaja yg b,cite2 tggi... n aku ta pena pkir pon pelan2 jangke pnjg aku... sbb..ape yg aku pikir.... ape yg aku nak wat 1 jam kemudian... or paling lame la... 3 hary kemudian... mcm too la seteros nye.... smpai la aku besa nnt.... (err..skunk bkn da besa ke beb kao??).. n selalu plan jgke pnjang aku ta pena yg menjady... soo?? live ur life the way u want uke???


3.CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA(PROMOTE LA SIKET)
blog ni aku da buad lame da ponn.... dr aku f4 lg.... tapy aku still bangang dan sengal lg dalam editing blog aku ni..sbbb kwn2 aku sume bkn blogger.... back to de topik.....
blog aku ni... mencerita kan segale opinion....ape yg aku alami... n ape yg aku rase tentang dunia aku.... as a 18yearz teenagerz... err.. i mean my enviroment... not all about me in diz blog....


4.APA PANDANGAN ANDA TENTANG DUNIA BLOG
oke laaa... aku rase blogger world adalah dunia untok kite expres pandangan kite pade dunia... fine... lets say... dalam malaysia ni jep ade 26juta rakyat... tapy sume ker rakyat dalam malaysia ni dp bersuare???just b original tok luah kan pendapat korunk...ape korunk rasa btol,baek,fresh.. just post!


5.NASIHAT KEPADA RAKAN BLOGER YG BARU..
never gv up! pikir sesuatu yg baru.. yg bole bawak perubahan...or mengukir senyuman pade org yg bace to...
kite remaja..kite kreatif... kte yg mencorakkan dunia...
tapy jgn laa kao tuliz blog just tok ckp...alamak... taik aku bntok buah epal ari ni... herghh.... ta paya laaa.. fhm kan pe maksod aku...


6.NYATAKAN KEUNIKAN YG ADE DALAM BLOG ANDA..
1.ta cun mcm blog org laen...
2.ta de bnyak follower...(sbb yg bace blog aku ni..kawan2 aku yg tade blog) or.. sbb tuan punye blog ni ta brape nak hot kot...
3.the blog just like the owner.. just originalz!

7.SAMPAI BILAKAH ANDA AKAN MENULIS BLOG DAM IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG...
may be smpai aku nyanyok... n da lupe sape aku....
smpai aku rabon tahap gaban smpai keybord punye hurop pon aku ta nmpak... impian aku dalam ni??? huh... just aku nak org bace n mmpu t,senyum.. dan bole bawak perubahan dalam hidop die.. ta kire laa cm ne kecik pon perubahan too....


tagged kan 4 rakan blogger anda...
*kidd fallen
*Milla tina
*the tia-nia
*lysa

Linkkan entry anda ke ruangan komen . maseh . ; )
tarikh tutop bnde niai 3 Januari 2011 .

No comments: